Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint.Net Programına Geometrik Şekiller - Shapes Ekleme

Web site, blog yazıları veya kişisel paylaşımlarınız da Geometrik efekler ( Shapes ) şekiller eklentisini Türkçe ücretsiz free, Paint.Net...

...
Paint.Net Geometrik Şekiller - Shapes Eklentisi
Web site, blog yazıları veya kişisel paylaşımlarınız da Geometrik efekler (Shapes) şekiller eklentisini Türkçe ücretsiz free, Paint.Net programınıza ekleyerek kullanabilirsiniz.Paint.Net programı Web siteniz için geliştirilmiş, Site başlık resmi, Arka plan resmi, Banner, Logo, Transparan resim ve çeşitli Efek araçlarını kullanabileceğiniz ücretsiz dağıtılan bir Resim Editör aracıdır. Paint.NET, Bilgisayar işletim sisteminde kullandığınız Windows Paint proğramının geliştirilmiş formatı ile kullanıcılara ücretsiz verilmektedir.

Paint.NET programını kurduğunuzda kullanıcı arayüz dili İngilizce olarak karşınıza çıkıyor. Ancak Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda vereceğim diğer proğramı da kurduğunuzda Türkçe olarak kullanabileceksiniz.

NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.5 yüklü olması gerektiğini unutmayın. Paint.NET proğramı bilgisayarınızda mevcut değilse önce Paint.NET proğramını indirip kurun. Sonra proğramı Türkçe’ye çeviri yapan proğramını indirip kurun ve proğramı menü çubuğu sağ üst dişli ayarlar, updates kısımdan güncelleyin.

Paint.NET proğramının kurulum aşamaları :

1. Paint.NET İndir , Alternatif Kurulum Paint.NET
2. Paint.NET Türkçe çeviri İndir
Ayrıca okuyun ⇒Diğer Resim editörleri

Paint.Net Programı, Şekiller - Shapes eklentisinin kurulum aşamaları :

1. BoltBaitsShapes.zip dosyasını masa üstüne indirin.
2. Winrar kullanıyorsanız, indirdiğiniz zip dosyasının üzerine sağ tıklayarak Buraya çıkar ismine tıklayıp masa üstüne çıkarın. Winrar kullanmıyorsanız zip dosyası masa üstüne çıkmış olacaktır.
3. Çıkarmış olduğunuz dosyayı kopyalayın, Bilgisayarınızda, Proğramlar (C:) dizini içindeki Paint.NET proğramını açın. 
Paint.NET proğramını genişleterek, Shapes ismi bulun.
4. Shapes ismi üzerinde iken maus'a sağ tıklayarak çıkarmış olduğunuz dosyayı yapıştırın. Dosyanızın son şekli aşağıda belirtilen resimdeki gibi görülecektir.
Shapes dosya ismi görünümü
5. Paint.NET proğramınızı açın. Sol kısımda Araç isminin yanındaki ok işaretine tıklayın. Aşağıya doğru açılan pencere altında bulunan Shapes ismine tıkladığınızda araç isminin yanında Rectangle yazdığını göreceksiniz. Ok işareti ile genişlettiğinizde, Geometrik işaretler çıkacaktır. Shapes Geometrik şekiller ile ilgili resmi inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.