Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail İstenmeyen İletileri Engelleme Seçeneğinin Kullanımı

Google, Gmail ’e istem dışı gelen istenmeyen e-posta mesajlarını, Gmail’in “ İsim ” adlı göndereni engelle ” ileti seçeneklerini kullanara...

...
Gmail İstenmeyen İletileri Engelle
Google, Gmail’e istem dışı gelen istenmeyen e-posta mesajlarını, Gmail’in “İsimadlı göndereni engelle” ileti seçeneklerini kullanarak engelleyip, Spam klasör’üne gitmesini sağlayabilirsiniz. Google, Gmail’e eklenen yeni “İsim” adlı göndereni engelle” ileti seçeneği ile rahatsız edici, Spam özelliği taşıyan mesajlardan kurtulabilmeniz için yapmanız gereken uygulamayı makaleyi takip ederek kullanmaya başlayın. İstem dışı ileti mesajları için düşünülmüş olan bu seçenek Gmail, kumanda panelinde uygulamaya çok geç alınmış olsa da Gmail’e severek kullanan kullanıcılar için büyük bir gelişim olarak düşünülebilir.

İstenmeyen İletileri Engelleme Seçeneğinin Kullanımı :

1. Google, Gmail e-postanıza gelen hoşlanmadığınız ve engellemeyi düşündüğünüz iletiyi açın.
2. Açılan iletinin sağ üst kısmında gönderen bilgilerinin bulunduğu satırda sola dönük bir ok işareti göreceksiniz. Ok işaretinin hemen yan kısmında aşağıya dönük (Diğer) olan ok işaretine tıklayın. Ok işaretlerini gösteren aşağıdaki resmi inceleyin.
Gmail ileti ok işaret seçeneği
3. İletinizdeki ok işaretine tıkladığınızda açılan pencere içinde birçok seçeneği göreceksiniz. Gmail’e eklenen yeni “İsim” adlı göndereni engelle” ileti seçeneğine tıkladığınızda istem dışı canınızı sıkan ileti mesajlarını Filtreleme sonucu bir sonraki gelecek iletinin Spam klasörüne düşmesine veya hiç gelmemesini sağlamış olacaksınız. Aşağıda göndereni engelleme ile ilgili resmi inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.