Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

LQ Windows 7 Bilgisayarı Windows 10’a Yükseltme Sorunu

LQ marka, X130 1 Gb küçük Laptop’u Windows 10’a yükseltirken Upload güncelleme hatası, Windows 10 güncellemeleri denetliyor iletisi saatle...

...
LQ marka, X130 1 Gb küçük Laptop’u Windows 10’a yükseltirken Upload güncelleme hatası, Windows 10 güncellemeleri denetliyor iletisi saatlerce sürüyor mu? İlgili adımları takip ederek en kısa sürede Windows 10’a yükseltin. Windows 10 yükseltmelerinde en çok yaşanan sorunların başında bilgisayar donanımında bulunan Ram yetersizliğidir. Ram yükseltmek her ne kadar kolay olsa da kullanıcıların birçoğu ram yükseltmeyi bilmez veya mevcut sistem araçları ile bilgisayarını kullanırlar. Her ne kadar blog makaleleri dışında da olsa benimde elimde olan LQ marka, X130 1 Gb küçük Laptop’u Windows 10’a yükselterek küçük bir deneyim yaşamak istedim. Bu yaşadığım küçük deneyim sonuçlarını da sıkıntı çekenlere yardımcı olabilmesi için makaleye dökmeyi düşündüm. Umarım tüm LQ marka, X130 bilgisayar kullanıcılarına yardımcı olur.

Windows Update yüklenmiyor sorunu :

1. Windows Update penceresinde yüklemeye çalıştığınız güncelleme sorun yaşatıyor ise, pencerenin hemen altında bulunan yardım ismine tıklayın. Açılan pencerede yönergeleri inceleyin. Yönergelerde verilen linklere tıklayın ve Windows Update Fix klasörünü masa üstüne kaydedin.

2. Update penceresini kapatın ve indirdiğiniz klasörü çalıştırın. çalıştırma işlemi bittiğinde Windows Update güncelleme klasörünü açın tekrar deneyin okuma işlemi başladı ise bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayarınızda Windows 10’u hızlı kurabilmeniz için tüm güncellemeleri tamamladığınızdan öncelikle emin olun.
3. Windows’un tüm güncellemeleri aldığınıza eminseniz şimdi Windows 10 kurulum işlemine geçebilirsiniz.

Windows 10 yükseltme uygulamaları :

1. Windows 10 yükseltme sitesine giriş yapın.

2. Windows’u şimdi yükselt butonuna tıklayın. Açılan penceredeki yönergeleri takip edin.

3. Windows güncellemeleri alıyor penceresine geldiğinizde Windows 10 yükseltme işleminizin çok kısa sürede tamamlandığını göreceksiniz.
4. Yükseltme tamamen ücretsiz olup, ömür boyu kullanacağınız Ürün anahtarı içermektedir. Ürün anahtarınızı mutlaka bir yere not alın. Ürün anahtarını nasıl öğreneceksiniz ilgili link bağlantısından takip edin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.