Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 1511 Sürüm 10586 İş Derleme Yeni Sürüm Yükselmesi

Windows 10 ’un son sürüm yükseltmesi olan 1511, 10586.3 İş derleme yükseltmesinin 3 GB’a yakın Windows Update aracılığı ile dağıtımı yapıl...

...
Windows 10’un son sürüm yükseltmesi olan 1511, 10586.3 İş derleme yükseltmesinin 3 GB’a yakın Windows Update aracılığı ile dağıtımı yapılmaya başladı. Bilgisayarınızın otomatik güncelleme ayarları kapalı ise kontrol edip Windows 10’un sıfırdan kurulumu olan 1511 sürümünü Update güncelleme aracını kullanarak hemen güncellemeye başlayın. Bilgisayarınızda veri depolama aracı SSD (Solid State Disk) kullanıyorsanız güncelleme süreniz yaklaşık 15 dakika sürecektir. Ancak birçok bilgisayarın veri depolama aracı HDD (Hard Disk) olduğundan Windows 10 yeni Sürüm 10586 yükseltme işlemi yaklaşık 2 saat gibi bir zaman diliminde gerçekleşecektir.

Microsoft Windows 10’u nasıl yükselteceksiniz, teknik donanım gereksinimleri nelerdir, Windows 10 işletim sisteminize (32 bit, 64 bit) göre yükseltme medyası nasıl oluşturacaksınız gibi benzer yazıları Kategoriler sekmesinde bulunan Windows 10 etiketinden inceleyin.

Windows 10, sürüm 1511, 10586.3 İş derleme yükseltmesini tamamladığınızda Windowws 10 ile ilgili yaşanan birçok sorunlarında yok olduğunu görebilirsiniz. Yaşadığınız sorunların arasında en önemli olanı internet problemleriydi. Aynı sorunu bende yaşadığımdan yeni yükseltme ile birlikte bu probleminde ortadan kalkarak internet veri potansiyelinin düzeldiğini gördüm. Bu değişimler arasında başlangıç çubuğundaki görev yöneticisi ve Başlat çubuğunun arka plan rengi değişerek siyah oldu. 

İnternet sınırlı iletisi ve bağlantı kopmaları yok olarak potansiyel çalışma sağlanmış oldu. Windows’un çalışma hızı ve duyarlı çalışması biraz daha hissedilir olarak düzeltildi. Yeni Windows 10 yükseltme güncellemesinde şu ana kadar görebildiklerim bunlardan ibaret. Fark edemediğim, ancak sizin fark ettiğiniz özellikler varsa paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz. Windows 10’u yükselmek için ilgili adımlar ise ;

Windows 10, 1511 sürüm yükseltme uygulamaları :

1. Bilgisayarınızın, Başlat → Ayarlar → Güncelleştirme ve Güvenlik, penceresini açın.
2. Windows Update tıklayın ve güncelleştirmeyi başlatın. Güncellemeler var iletisini göreceksiniz.

3. Güncelleştirmeye başlayın. Günceleme ile ilgili “Windows 10 sürüm 1511’e 10586 yükseltin” bilgileri karşınıza gelecektir. Devam edin.
4. Yükseltme işleminde yaklaşık 3 GB’lık bir dosya yükleneceğinden, sisteminizin hızına göre 2 saat bekleyebilirsiniz. Yükleme bittiğinde sisteminizin yeniden başlatılması için sizi uyaracaktır. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda yüklenen dosyalardan sonra, kurulum ekranında iken “Windows Güncelleştiriliyor” yazısını göreceksiniz.
5. Tüm güncelleştirme ve kurulum bittikten sonra bir güncelleştirmeniz daha olacak. Tekrar güncelleme alanına dönerek güncelleme kontrolü yapın. Yeni bir güncellemenin oldugunu “Windos 10 sürüm 1511 için Internet Explorer Flash Player güvenlik güncelleştirmesi” göreceksiniz. Bu güncellemeyi de yaptıktan sonra yeni Windows 10 ücretsiz işletim sisteminizi kullanmaya gönül rahatlığı ile başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.