Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 Başlat Menüsüne Web siteniz Nasıl Eklenir

Bilgisayarınızda, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız Windows 10 Başlat menüsüne web sitenizin kısa yolunu ekleyerek günlük hayatın...

...
Bilgisayarınızda, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız Windows 10 Başlat menüsüne web sitenizin kısa yolunu ekleyerek günlük hayatınızda sıkça kullandığınız web sitenize başlat menüsünden ulaşabilirsiniz. Windows 10'un Başlat menüsüne web sitenizin kısa yolunu nasıl ekleyeceksiniz?

Windows 10 Başlat Menüsüne Web site ekleme :

1. Microsoft Windows Edge tarayıcınızı açın.

2. Edge, tarayıcınızda iken (kullandığınız herhangi bir web site) web sitenizi açın.


Microsoft Windows Edge tarayıcı da web site açma
3. Microsoft Edge tarayıcının sağ üst menüdeki yatay üç noktaya tıklayın.
4. Açılan pencerede, (Pin this page to Start) “Bu Sayfayı Başlangıç ekranına sabitle” ismine tıklayarak çalıştırın.
5. Onay vermenizi isteyen pop-up açılan pencerede evet tıklayın.
Edge tarayıcı pop-up onay penceresi
Tüm bu aşamaları tamamladığınızda, bilgisayarınızın Windows 10'un Başlat menüsünde kısa yol olarak eklediğiniz web sitenizi görerek çok kısa sürede kullanabileceksiniz.

Windows 10 işletim sistemi eksileri :

Yukarıda anlatılan makale de web sitenizi ekledikten sonra Başlat uygulamasında web sitenizi açmak istediğinizde, web siteniz sadece Edge tarayıcı da açılabiliyor.

Windows 10 işletiminde, farklı tarayıcıları varsayılan uygulama olarak seçseniz dahi diğer tarayıcınızda web siteniz açılmıyor. 


Benim kişisel düşünceme göre Windows 10'un ücretsiz dağıtım yapması nedeni ile bazı tekelleri de herhalde elinde tutmaya çalışıyor olması. 

Kişisel kullanımın hiç sayıldığı bu uygulama her ne kadar güzel olsa da bence, özgür, adil kullanımı yok etmiş durumda. Bu konudaki kişisel düşüncelerinizi sizde paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.