Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast 2016 Free Pc Mac ve Android için Antivirüs İndir

A vast 2016 yeni ücretsiz yazılımı ile bilgisayarınızı V irüs ve K ötü Amaçlı yazılımlardan ücretsiz koruma altına alın. Tüm W indows işle...

...
Avast 2016 yeni ücretsiz yazılımı ile bilgisayarınızı Virüs ve Kötü Amaçlı yazılımlardan ücretsiz koruma altına alın. Tüm Windows işletim sistemleri için güncelleştirilmiş yeni Avast 2016 versiyonunun pek çok geliştirilmiş özellikleri ve Windows 10 uyumlu Windows güncelleme bildirimleri bulunuyor. Avast’ın yeni 2016 versiyonu eski sürümlerine göre daha hızlı ve kararlı. Avast ücretsiz 2016 yeni versiyonu, Virüsler, Casus yazılımlar, devamlı güncelleme ile en iyi koruma, Deepscreen, Yazılım güncelleme, Takip edilmeme, Kimlik hırsızlığı ve Site onaylama, Akıllı Tarama, Yazılım güncelleme, Https tarama, Ev ağı güvenliği gibi birçok hizmeti de beraberinde getiriyor. 

Rakiplerini geride bırakan Avast’ın yeni ücretsiz 2016.11.1.2245 sürümünü kullanarak bilgisayarınızı hemen güvenlik altına şimdi alın.
Avast Free 2016 Antivirüs Programı

İşletim Sistemi: WinXP/Win7/Win8/Win8.1/Win10

Avast her dakika arka planda çalışarak program veri dosyalarını devamlı güncel tutmakta. Avast hakkında Avast forum sitesine giriş yaparak sorun ve sorularınız için yardım alabilirsiniz. 
Avast forum sitesi
2016 yılına girerken Sizin için önerilen ücretsiz yeni Avast Antivirüs yazılımını şimdi İNDİRİN

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.