Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus My Business ile İşletme ve Marka Sayfası Açma

Web site ve İşletmeniz için Google Plus Platformunda yer alan Marka Sayfaları ve Yerler ismi ile belirtilen İşletmeniz için kullanabileceğ...

...
Web site ve İşletmeniz için Google Plus Platformunda yer alan Marka Sayfaları ve Yerler ismi ile belirtilen İşletmeniz için kullanabileceğiniz Sayfa açma site modülüne ulaşarak Sayfaları nasıl oluşturulabilirsiniz? Google Plus Platformu yeni site arayüzünün değiştirilip yenilenmesi sonucunda Web siteleri ve İşletmeler için Sayfa açabilme özelliğinin de site içindeki yeri değiştirildi. Bu değişim sonucunda Web siteleri için önceden oluşturulan Topluluklar, Koleksiyonlar ve Profil bilgilerinin yer aldığı açılır menü çubuğunda görülmez oldu.

Mevcut uygulamadaki farklılığı inceleyip anlayabilmeniz için, Google+ Profilinize giriş yapın. Sol taraftaki açılır menü çubuğunu genişlettiğinizde Sayfalar sekmesinin olmadığını görebilirsiniz. Google Plus Platformu ile yeni bir sayfa oluşturmak istediğiniz de veya sayfa ayarlarını düzenlemek istediğiniz de sayfa ayarlarına giriş zorluğu yaşayacaksınız.

Web site, Blogger yayıncısı olarak sizde Google+ Sayfa gadget, widged eklentisini kullanıyor ve yayın paylaşmakta sorun yaşıyorsanız çözüm için ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Google My Business ile İşletme veya Marka Sayfası açma :

1. Google My Business’e giriş yapın.

2. Açılan pencerede iki şekilde sayfa oluşturabiliyorsunuz.

  • Yerler : Web siten İşletmeniz için oluşturabileceğiniz sayfa.
  • Marka Sayfaları : Web site ve blogunuz için oluşturabileceğiniz sayfa.
Google My Business Sayfa çeşitleri

Google My Business Marka sayfaları ile sayfa oluşturma :

1. Menü çubuğunda Yerler ismine tıklayın.

2. Açılan pencerede, Google Hizmet şartlarını kabul ederek Devam edin.
Google Hizmet şartları
3. Web site ve İşletmenizin bilgilerini düzenleyebileceğiniz pencereyi yapılandırarak Google Plus Platformu için Google My Business Sayfanızı oluşturun.

Google My Business Yerler ile sayfa oluşturma :

1. Google My Business Sayfalar bölümü mavi renk ile belirlenmiş olup, sağ alt kısımda (+) daire içindeki butona tıklayarak Yeni bir sayfa oluşturun.
Google My Business (+) Sayfa Butonu
2. Açılan Google My Business Sayfa penceresinde, Sayfanız için bir ad, Web sitenizin ismi ve sayfa türünüzü belirtin şartları kabul ederek Sayfanızı Oluşturun.

Google+ Sayfa bilgilerini giriniz
Google Plus Platformunda artık yeni bir sayfanız var. Web sitenizde yazdığınız makaleleri paylaşabilirsiniz. Makalenizi nasıl paylaşacağını öğrenmek için yazı başında verdiğim linkten inceleme yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.