Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Picasa 3.9.141 Ücretsiz Resim Editörü İndir

Picasa Resim kaynağı Google Picasa, bilgisayarınızdaki görsel resimleri çabucak bulup, düzenleyerek sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz...

...
Picasa Resim Editörü İndir
Picasa Resim kaynağı
Google Picasa, bilgisayarınızdaki görsel resimleri çabucak bulup, düzenleyerek sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür. Bilgisayarınızdaki tüm resimleri tarama özelliği ve daha önceden yayımlanmış resimlerinizi tekrar editleyip blogunuzda yayınlayabilir veya paylaşım özelliğini açarak sevdiklerinize gönderebilirsiniz. 

Picasa programını her açtığınızda kaydettiğiniz yeni resimler otomatik olarak taranıp bir sıralama ile dizine eklenerek albümleriniz oluşturulacaktır. Picasa’nın oluşturduğu albümleri sürükle bırakma yöntemiyle düzenleme yapabilir hatta yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz.

Resimlerinizi e-posta ile gönderebilir, evinizde yazıcınızdan çıktı alabilir, hediye CD'leri hazırlayabilirsiniz.

Ev kullanıcıları haricinde en güzel özelliklerinden biri de, blog yazılarınız için düzenlemeyi düşündüğünüz resimlerinize bir tıklama ile ön izleme yapabilir, resim özellikleri hakkında bilgi alabilir, resim ebatlarını değiştirip muhtelif grafikler kullanarak blogunuz da tekrar kullanabilirsiniz. 

Ve daha birçok özelliği kullanabilmek için Picasa resim editörü yazılımını bağlantı linkinden kendi sitesinden indirerek başlayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.