Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog Site ve Bilgisayar için LightShot Resim Editör Yazılımı

Web site ve bilgisayarınızda beğendiğiniz resim görüntüsünü yakalamaya yarayan ücretsiz kullanımı kolay Resim Editör yazılımı . Resim...

...

Web site ve bilgisayarınızda beğendiğiniz resim görüntüsünü yakalamaya yarayan ücretsiz kullanımı kolay Resim Editör yazılımı. Resim editörlerine neden ihtiyaç duyarız? Bir blog veya Web site admini iseniz, mutlaka bir resim editörü kullanmak zorundasınız. Mobil telefonunuzdan çektiğiniz resmi bilgisayarınıza kaydedip özellikler seçeneğinden incelediğinizde çok büyük ebatlarda olduğunu göreceksiniz. Resim editörü kullanmadığınız için çekmiş olduğunuz resminizi olduğu gibi web sitenize eklerseniz, gereksiz çok fazla alanı israf etmiş olursunuz. 

Resminizi biçimlemek için iki farklı araç kullanabilirsiniz. İlk olarak aşağıda anlatılan ücretsiz yazılımı kullanarak resminizi istediğiniz yerden kesip, bilgisayarınızda bulunan Paint programını kullanarak ebatlarını değiştirebilirsiniz. Arzu ettiğiniz hangi resim editörü olursa olsun bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Çok basit kullanımı olan ücretsiz resim editörü LightShot Yazılımını nasıl kuracak ve kullanacaksınız adım adım inceleyelim.

LightShot resim editörünün kullanımı :

1. LightShot ekran görüntü aracını, Google Web Magazası LightShot Chrome uzantısı olarak buradan kurabilirsiniz.

2. Açılan pencerede Chrome uzantısı için yetki izni verin. Kurulum sonrası Chrome tarayıcı sağ köşede kuş tüyü simgesini göreceksiniz.

LightShot kuş tüyü resim editör simge görseli

3. LightShot ekran görüntü aracını dilerseniz bilgisayarınıza da kurabilirsiniz. Buradan LightShot sitesine giriş yapın sağ üst kısımda, Windows için indir butonuna tıklayın. Mac bilgisayar kullanıyorsanız hemen alt kısımda, Mac için indir seçeneğini göreceksiniz.

4. Ekran görüntü aracı ile masaüstünüzde, seçeceğiniz alanın resmini çekebilir veya tüm sayfanın resmini de çekebilirsiniz. 

Yakaladığınız ekran görüntüsünü kopyalayabilir, belirleyeceğiniz bir dosyaya kaydedebilir veya bir online resim düzenleyicisi ile de düzenleyebilirsiniz. Ayrıca resimlerini web internet ortamına yükleyebilir, başkaları ile paylaşabilirsiniz.
 LightShot ekran görüntü düzenleme aracı

5. Ekran görüntü aracı hangi platformlarda kullanılabiliyor. Windows/Mac,Chrome, Firefox, IE ve Opera.

LightShot Özellikleri:

  • Seçilen bölgenin hızlıca ekran görüntüsünü alma
  • Alınan ekran görüntülerini internet üzerinden paylaşma
  • Benzer resimleri arama
  • Güçlü çevrimiçi editör
  • Kolay kullanım ve şık tasarım
LightShot sitesinde üyelik sistemini kullanarak online diğer işlemlerden de faydalanabilirsiniz. Farklı Ekran görüntü araçları hakkında bilgi almak için takip de kalın veya blogu izlemeye alın. LightShot Ekran görüntü aracı öğretici videoları için giriş.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.