Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Photoshop Benzeri Masaüstü ve Mobil Resim Editörü Pixlr

Blog , Masaüstü ve Mobil cihazınızda kullanabileceğiniz, Photoshop benzeri Türkçe dil destekli Pixlr Resim Editörü. Pixlr birçok resim...

...

Blog, Masaüstü ve Mobil cihazınızda kullanabileceğiniz, Photoshop benzeri Türkçe dil destekli Pixlr Resim Editörü. Pixlr birçok resim editörleri yerine kullanabileceğiniz çok yer kaplamayan, web tarayıcınızdan çevrim içi, çevrim dışı veya masaüstü çalıştırabileceğiniz Photoshop benzeri bir arayüze sahip başarılı bir resim editörü yazılımı. Pixlr Resim Editör yazılımı ayrıca Türkçe dil desteği sağlaması da yazılımın artıları arasında yer almakta.

Pixlr Resim Editör yazılımı ile büyük boyutlu resimleriniz üzerinden zorlanmadan çalışabilir, efekt, renk düzenleme, katmanlarla çalışma ve Photoshop programından alışık olduğunuz pek çok araçlar ile çalışabilirsiniz.
Pixlr Resim Editör yazılımını ücretsiz indirebilirsiniz.

Pixlr Resim Editör yazılımı için kayıt olmanız gerekmiyor. Bu nedenle dosya büyüklüğü veya çalışma süresi kısıtlamaları gibi sorunlar yaşamıyorsunuz.

Pixlr Web App uygulamaları 

Web App uygulamalarından istediğinizi indirip bilgisayarınız da, web sitenizde resimlerinizi yapılandırın, biçimleyin, paylaşın veya yayımlayın. Pixlr Resim Editör yazılımını kullanmak için buradan Pixlr sitesine giriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.