Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome 51.0.2704.63 m Beklenen Sürüme Güncellenlendi

Chrome tarayıcının beklenen yeni sürümü olan, 51.0.2704.63 m güncellendi. Bilgisayarınızda kullandığınız Chrome tarayıcınız otomatik ol...

...

Chrome tarayıcının beklenen yeni sürümü olan, 51.0.2704.63 m güncellendi. Bilgisayarınızda kullandığınız Chrome tarayıcınız otomatik olarak kendini güncellemektedir. Ancak! Chrome tarayıcınızın güncelleme bilgilerini kontrol ederek güncellemenin olup, olmadığını hemen kontrol ederek yeni sürümü kullanabilirsiniz.

Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google, Chrome Tarayıcınız için Bilgisayarlarınızda sorun yaşıyor iseniz temiz bir kurulum yapabilmek için tüm tarayıcı sekmeleri önce kapatın. Gerekirse bilgisayarın görev yöneticisini başlatın. Görev yöneticisin de İşlemler seçeneğine bakıp Chrome tarayıcının çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Chrome Tarayıcı Alternatif Sürüm bilgileri Chrome Tarayıcınız arka planda çalışmıyorsa, eski sürümü kaldırıp yeni kurulum aşamasına da geçebilirsiniz. Chrome tarayıcınızın hangi sürüm ile çalıştığını anlamak için, sağ üste 3 çizgili, Chrome özelleştir ve kontrol et icon’una tıklayın ve Google Chrome hakkında seçeneğini açtığınızda hangi sürümde olduğunuzu görebilirsiniz.


Google Chrome 51 tarayıcı sürümleri ve diğer sürümler hakkında en doğru haberleri alarak, neler yapıldığını aşağıda verilen bağlantıyı açarak resmi sitesinden doğru olanı okuyabilirsiniz.

Chrome’un resmi bloglarından okuyun :

Chrome resmi blogu

Chrome, Kararlı Kanal Güncelleme

Bilgisayarınız, telefonunuz ve tabletiniz için, Hızlı Güvenli ve ücretsiz bir Web tarayıcı

( Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP 32-bit için ) Google Chrome’u İndirin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.