Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WhatsApp Gold Tuzağına Düşmeyin

WhatsApp Sosyal paylaşım uygulaması gibi tanıtılan WhatsApp "Gold" sürüme yükseltme gibi bir mesaj aldı iseniz çok dikkatli...

...

WhatsApp Sosyal paylaşım uygulaması gibi tanıtılan WhatsApp "Gold" sürüme yükseltme gibi bir mesaj aldı iseniz çok dikkatli olmanızın zamanı geldi demektir. İyi ile kötünün, acı ile tatlının birlikte yürüdükleri bu yolda tıpkı WhatsApp gibi eşleşen bir uygulama gibi tanıtılan WhatsApp "Gold" uygulama tuzağına düşmeyin.

WhatsApp "Gold" sürüm yükseltmesi ile ilgili alacağınız bu mesaja itibar etmeyin ve kurulum yapmayın. Web internet sahtekarları yine iş başında ve birçok masum insanın canını yakmaya hazırlanıyor.


WhatsApp'ın "premium sürümü" olma iddiasıyla karşınıza çıkan WhatsApp Gold, yüzlerce fotoğrafı bir defada gönderebildiğini, videolu görüşme yapabildiğini, yeni emojiler ve fazlasıyla geldiğini iddia ediyor.

Tüm bunlara inanıp, WhatsApp Gold'u indirecek kadar ileri giden kullanıcılar, cihazlarına zararlı yazılımları yüklemiş oluyorlar.


WhatsApp Gold'u ndirmeniz ile ilgili hiçbir mesajı dikkate almayarak mesajı silmeniz ve gönderenin izlerini gelen mailinizden takip ederek engellemeniz, korunma ve güvenliğiniz için büyük önem taşımaktadır.

Sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile yayılmaya başlayan her uygulama hakkında bilgi araştırması yapmadan kesinlikle kişisel bilgi paylaşımı ve kurulum işlemleri yapmayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.