Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Java nedir

Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı, resi...

...
Java yazılımı online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı, resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi ve daha pek çok şey yapmanızı sağlar. Ayrıca, şirketlerin bilgi işlem sistemlerinin temeli olan intranet uygulamalarının ve diğer e-iş çözümlerinin de ayrılmaz bir parçasıdır.
Java Hakkında Ayrıntılı Bilgi
Java'yı İndirin
Java yazılımını indirdikten sonra, Java'nın günlük yaşamınızdaki yerini görmek için java.com sitesini ziyaret ederek Java in Action (İngilizce) videosunu izleyin.
Java Teknolojisi ile İlgili Bilgi Edinin
Java platformu bugüne kadar 6,5 milyondan fazla yazılım geliştiricinin ilk tercihi oldu. Sektörün belli başlı tüm alanlarında kullanıldı ve sayısız aygıtta, bilgisayarda ve networkte kendine yer edindi.
Java teknolojisi, esnekliği, verimliliği, platformlar arasında taşınabilmesi ve güvenliği sayesinde ağ bilgi işlemi için ideal teknoloji durumuna geldi. Bugün Java teknolojisini dizüstü bilgisayarlardan veri merkezlerine, oyun konsollarından bilimsel amaçlı süper bilgisayarlara, cep telefonlarından Internet'e kadar her yerde bulabilirsiniz!
Java, günümüzde 4,5 milyarı aşkın aygıta güç katmaktadır; bu aygıtlar arasında şunları sayabiliriz:
800 milyonu aşkın PC
2,1 milyardan fazla cep telefonu ve mobil cihaz (kaynak: Ovum)
3,5 milyar akıllı kart
Dekoderler, yazıcılar, Web kameraları, oyunlar, araçlar için yol bilgisayarları, sayısal loto bayileri, tıbbi cihazlar, otopark ödeme noktaları ve diğerleri.
Java'nın günlük yaşamınızdaki yerini görmek için java.com sitesini ziyaret ederek Java in Action

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.