Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger şablonunu değiştirmek

Bir çok gönüllü tasarımcı hazırladıkları veya blogger’a uyumlu hale getirdikleri şablonları internette ücretsiz olarak dağıtıyorlar. Serb...

...
Bir çok gönüllü tasarımcı hazırladıkları veya blogger’a uyumlu hale getirdikleri şablonları internette ücretsiz olarak dağıtıyorlar. Serbest tasarımcıların ücretsiz olarak dağıttıkları bu şablonları birini bilgisayarınıza indirerek düzenledikten sonra blog’uğunuza yükleyerek benzersiz bir tasarıma kavuşabilirsiniz. Her hangi bir kaynaktan bulduğunuz Blogger’a uyumlu bir şablonu bilgisayarınıza indirdiğinizde genellikle “Zip” formatında sıkıştırılmış olacaktır bu dosyayı Blogger’a yüklemeden önce sağ tıklayarak ayıkla dedikten sonra açıp XML dosyayı yüklemeye hazır hale getirin.
    
Dosyanız hazır hale geldiyse
 Kumanda Paneli → Şablon yolunu takip ederek buradaki Yedekle/Geri yükle bölümüne geçin.
Sağ tarafta Yedekle/Geri yükle simgesine tıklayın. Bu işlemlere başlamadan önce Tam Şablonu Yükle yazan bağlantıyı kullanarak mevcut şablonunuzu yedekleyebilir ve her hangi bir aksiliğe karşı yapmış olduğunuz tüm işlemleri geri alabilirsiniz.
Dosya Seç yazan butonuna basarak bilgisayarımızdaki “XML” şablonu işaretleyip Yükle butonuna basarsanız şablonunuz kolayca yüklenecektir. Yükleme işlemi bittikten sonra yapmanız gereken şablonu kaydetmek.
Ayrıca Btemplates bir birinden farklı yüzlerce Blogger şablonunu bulabileceğiniz güzel kaynaklardan birisi.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.