Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Harika Ücretsiz Masaüstü Blog Editörleri

Harika Ücretsiz Masaüstü Blog Editörü .İnternette ücretsiz masaüstü blog editörlerini ararken şu yazı ile karşılaştım. Uygulamaların heme...

...
Harika Ücretsiz Masaüstü Blog Editörü .İnternette ücretsiz masaüstü blog editörlerini ararken şu yazı ile karşılaştım. Uygulamaların hemen hepsi taslak olarak kaydetme, resim yükleme, ping servislerini kullanma özelliklerine sahiptir. Sizde bu editörlerden birini tercih edebilirsiniz. Aşağıda 10 ad. olarak yayınlanan bazı uygulamalar artık internet ortamında çalışmadığından link ve öneriler yazıdan çıkarılarak güncellenmiştir. Günümüzün koşullarına göre ayakta durabilen yaşantısına devam ediyor. Duramayanlarda web internet hayatından silinip gidiyor. Umarım yazı editörleri ve kullanımı hoşunuza gider. Birçok orj windows işletim sistemlerinde bulunan Windows Live Writer en iyi uygulamalar arasında yerini alıyor. Ancak en büyük eksiği blog'unuza yazı resim gönderirken problem yaşatması. Ancak bilgisayarınızda internet yokken bile yazı yazabileceğiniz windows editörleri arasında yerini halen koruyor. 
1. Thingamablog

2. Windows Live Writer
Writer fotoğraflarınızı ve videolarınızı hemen tüm blog hizmetlerinde kolayca paylaşmanızı sağlar . Windows Live, WordPress, Blogger, Live Journal, TypePad, ve diğerleri.
3. BlogDesk
Blogdesk birçok bloglama hizmetinde kullanılıyor. Bunlardan bir kaçı; WordPress, MovableType , Drupal,Serendipity and ExpressionEngine.
4. Zoundry
Bu uygulamayı kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Tavsiyelerim arasında yer alır. Editörü çok gelişmiş olmasada sonuçta blog yazdığımız için yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.