Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail Labs Nedir

Google Gmail Labs nedir ? Gmail Labs, henüz kullanıcılara sunulmaya tam olarak hazır olmayan deneysel özelliklerin denemelerinin tamamlan...

...
Google Gmail Labs nedir ? Gmail Labs, henüz kullanıcılara sunulmaya tam olarak hazır olmayan deneysel özelliklerin denemelerinin tamamlandığı çalışma alanıdır. Bu özellikler her an değişebilir, düzgün çalışmayabilir veya kaybolabilir. Gördüğünüz gibi labs deneysel bir kullanım alanı. Ben 1998 senesinden beri kullanıyorum. Hatasına raslamadım.Bu bilgilerde gmail labs kısmında yer almaktadır. Gmail labs uygulamalrını şimdiye kadar kullanmadı iseniz kullanmanızı tavsiye ederim. Google Gmail Labs’ı nasıl kullanacaksınız ile ilgili aşağıda yapılan açıklamaları inceleyin.
1. Google Gmail’e giriş yapın.
2. Gmail profiliniz altındaki dişliye tıklayın.
Gmail Labs ;
Gmail kullanan birçok kişi bu ayarlardan Labs kısmını görmüştür. Bu yazımı labs’ı görmeyen arkadaşlar için bilgi paylaşımı olarak anlatmak istiyorum.
Gmail labs
Peki kısaca labs ne işler yapar :
Akıllı Etiketler, Arama Otomatik Tamamlama, Başlık Değiştirme, Birden Fazla Gelen Kutusu, Doküman Oluştur, E-posta gönderen doğrulanmış kullanıcılar için kimlik doğrulama simgesi, Ekstra Emoji, Filtre içe aktarma/dışa aktarma, Gelen Kutusunu önizleme, Gezinme çubuğu sürükle ve bırak özelliği, Google Apps Arama, Google Dokümanlar Gadget'ı, Google Takvim Gadget'ı, Gönderenin Bulunduğu Saat Dilimi, Göndermeyi Geri Al, Görüntülü sohbet geliştirmeleri, Hızlı Bağlantılar, İleti çevirisi, İletiye Hızlı Göz At, İmzanızı düzenleyin, Okunan Olarak İşaretle Düğmesi, Okunmuş ileti simgesi, Posta Google Dokümanlar önizleme görünümleri, Postada Flickr önizlemeleri, Postada Google Haritalar önizlemesi, Postada Picasa önizlemeleri, Resim ekleme, Seçili metni alıntı olarak biçimlendirin, Simge Sütununu Taşı, Sohbet gadget'ında SMS, Sohbet kutusu sağ tarafta, Sohbette resimler, Sohbette SMS (kısa mesaj), Son Kullanılan Emoji, Tüm gadget'ları URL yoluyla ekle, Varsayılan Metin Biçimlendirme, Yeşil Robot!, Özel tarih biçimleri, Akıllı yoksay, Arka Planda Gönderme, Etikete git, Fare hareketleri, Gönder ve Arşivle, Hazır Yanıtlar, Koruyucu Posta Gözlüğü, Okunmayan Öğelerin Sayısını Gizle, Old Snakey, Otomatik ilerle, POP hesaplarını yenile, Postada Google Voice oynatıcısı, Postada Yelp önizlemeleri, Varsayılan 'Yanıtı tüm alıcılara gönder', Önizleme Bölmesi, Özel klavye kısayolları.
Gmail labs
Herhalde bu kadar güzel uygulamaları incelemek istersiniz. Zaten Google gmail kullanıcısı iseniz, bunlara bakmadıysanız bakmanızı öneririm. Tüm araştırmalar alt alta yazılmış ve karşılarında sadece etkinleştir, devre dışı bırak yazılı. Size sadece kutuyu seçmek düşüyor.
Bu kadar harika birşey olamaz. Tamamen özgün ve sade. İnsanlığın hizmetine sunulmuş ve ücretsiz uygulamalar başka ne diyeyim. Diyecek söz bulamıyorum. Benim yazdığım şu yazı bile orada yapılanların yanında okyanus da bir damla dahi değil.
Ben bir altın buldum sizlerle paylaşıyorum. Hepsi bu. Sizde yararlanın .Elimizin altında daha neler neler var bunları da zaman içinde devamlı yayınlayacağım.
Ve çok ilginçtir alttaki not çok hoşuma gitti. Sizin de  hoşunuza gittimi acaba ? Yazı şöyle. Bağlantısını vermeyeceğim incelediğinizde göreceksiniz.
Burada olmayan bir şeyi mi arıyorsunuz ?  (Labs için bir özellik önerin.)
Buradaki bağlantıyı vermedim. Merak edenler kendi gmail’lerinden giriş yaparak baksınlar lütfen.

Henüz Blogger ile bir blog kurmadı iseniz hemen başlayın ? Hiçbir ücret ödemeden alan adı, host, ve google yardım, forumlardan yararlanmak istemez misiniz ? Hadi sizde bugün bir başlangıç yapın. Gmail hesabınız yoksa buradan başlayın. → Google gmail hesabı nasıl açılır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.