Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

iGoogle Kullanmanın faydaları

Google'un  en çok beğendiğim hizmetlerinden biride iGoogle dur. İnsana sanki bir web sitesine girmiş hissi vermektedir.Aslında öyledir...

... Google'un  en çok beğendiğim hizmetlerinden biride iGoogle dur. İnsana sanki bir web sitesine girmiş hissi vermektedir.Aslında öyledirde.Konuya bakış açısı  önemlidir.Bakmak ve Görmek gibi.Hepimiz günlük hayatımızda bir şeylere bakarız.Çoğu insan bakar ama görmez, birçok insanda hem bakar hem de görür işte anlatmak istediğimiz fark da burada başlamaktadır.


Google igoogle kullanıcıları için mükemmel  gadged eklentileri kuarabileceğiniz bir alan. Düşünün bir kere siteniz yok, yada site ile ilgilenmek zaman harcamak istemeyebilirsiniz.
İşte Google igoogle adında bu hizmeti size sunmuş.
Görsel grafik aşağıda sunulmuş olup, oklarla nelerin yapılabileceği kısaca özetlenmiştir.

Google igoogle

Oklara dikkat ederseniz yukarıda solda, tüm uygulamalara ulaşacağınız navbar menüler sıralanmıştır.Hemen altında iGoogle arama kutusu mevcut hiçbiryere ayrılmadan buradan aramlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.Robot şeklindeki resmi temalar desteği ile istediğinizi seçebilir kullanabilirsiniz.Tek tıklama ile önizleme yapma şansınız var, beğendiğinizde zaten kaydet içeriği devreye geçiyor.

Alt yan kısımda gadged ekleme butonu mevcut.Binlerce gadged ekleyebilirsiniz.Hava durumu, günlük dövüz kuru, haberler, beğendiğiniz gazetelere abone olarak burada gözükmesini yada haber başlıklarından takip edebilirsiniz.
Sitenizdeki yazılarınızın gadgedleri zaten RSS ile alınmakta.Hatta internet açılış sayfanız haline getirebilirsiniz.
Peki bu kadar anlattım nereden ulaşacağız bu uygulamaya.Çok haklı olarak bunu sormak gerekiyor.Bende hemen size kolaylık olaması açısından burdan bağlantı veriyorum.Yeni web sayfanız hayırlı olsun diyorum.Ben bunu web sayfası gibi görüyorum. Yanılıyorsam söyleyin. Tekrar görüşmek üzere.
iletişimSizlerin aklınızda olan istediğiniz ama ulaşamadığınız her türlü konuyu yazabilirsiniz.Aşağıdaki yorum kısmına yazarak bana zaten ulaşmış olacaksınız.

Hatta henüz bilgisayarla yeni tanışan agbi'lerimiz, abla'larımız olabilir.Bu konuyu daha önce yaşadığım ve onlara yardım ettiğimden aklıma geldi ve yazmak istedim.Bilgisayar kullanımı ve internette öğrenmek istedikleri her konuyu yazabilirler.Buna bilgisayar kullanımıda dahil.
Yazdıklarınız görünmesin diyorsanız bana özelde ulaşabilirsiniz. Nerden mi çok kolay. Bakın menü çubuğunda en üstte İletişim yazıyor.Tıklayın yazın.Bu yazdıklarınız siz benim ve Google arasında kalan bir yazışmadır.Neden Google uygulaması olan bir iletişim formu kullanıyorum.Gizlilik ilke ve politikalarımız arasındadır.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.