Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

LinkWithin ile Resimli Benzer Yazılar Oluşturma

Blogger sitelerinize resimli benzer yazılar widgeti yerleştirmek isteyebilirsiniz. Basit bir yöntem olan LinkWithin sitesinden oluşturmakt...

...
Blogger sitelerinize resimli benzer yazılar widgeti yerleştirmek isteyebilirsiniz. Basit bir yöntem olan LinkWithin sitesinden oluşturmaktan bahsedeceğim. Sitede sadece Blogger için değil WordPress ve TypePad içinde widget, gadged oluşturabilirsiniz. Öncelikle buradan widget'i oluşturma sayfasına gidiyoruz.
Ardından yukarıdaki resimde gördüğünüz formu kendi blog'umuza göre dolduruyoruz. Get Widget butonuna basıyoruz ve karşımıza gelen sayfadan install widget diyoruz. Site bizi kendi blogger sayfamıza yönlendiriyor. Eklenecek blogu ve widget başlığını giriyoruz. Widget Ekle ye tıklayıp gelen yönetim panelinde widgetin geleceği yer olan sayfa düzenlemesi alt kısmına taşıyor ve kaydediyoruz.Widgetin çalışması bazen zaman alabiliyor. Hemen telaşe düşmeyin. Ancak hemen çalışacaktır. Sayfa yenile işlemini de deniyebilirsiniz. Gadged yada Widget eklerken seçiminizi yan sayı adetini kaç tane olacağını unutmayın. 3, 4, 5 gibi rakamlar seçebilirsiniz. Ayrıca blogunuz karanlıksa onun içinde seçim verilmiştir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.