Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog Siteniz Cep Telefonlarından Görülsün

Blog Sitenizi Cep Telefonlarından görülecek şekilde ayarlayın.   Sitenizde okuyucu kitlesinin çok olması arama motorları tarafından inde...

...
Mobil şablon
Blog Sitenizi Cep Telefonlarından görülecek şekilde ayarlayın. Sitenizde okuyucu kitlesinin çok olması arama motorları tarafından indekslenerek site aramalarında ön sıralara çıkmasına neden olur. Bütün site sahiplerinin istediği tek konuda budur. Üye sayısı, okuyucu kitlesi,arama motorlarında üst sıralara çıkmak, hit sayısını yükseltmek, Pagerand değerleri gibi sıralayabiliriz. Blogger blogspot kullanıcılarının bildiği fakat yeni başlayanlar için kolaylık olması açısından blogda içerik hazırladıktan sonra yayın için güncellediğimiz yazılarımızın, internet site tarayıcıları haricinde cep telefonlarından da  izlendiğini hepimiz biliriz. Peki bu yazılarımız tarayıcı haricinde cep telefonlarında görülmesi için ne yapacağız.
Blog'unuzun şablon ismine tıkladığımızda mobil seçeneklere ulaşmış oluyoruz. Üst kısımda iki adet görselimiz var.

Birinde "Şu anda Blogda" diğerinde de "Mobil" yazan görseller.
İşte bizim uygulamaya alacağımız ikinci görsel yani "Mobil" yazan resimli alan.

Birkaç işlemle sitemizi cep telefonlarında izlenir hale getirmenize birkaç adım kaldı. Mobil yazan yerdeki dişliye tıkladığımızda karşımıza aşağıda gördüğünüz seçenekler çıkıyor.Resimde de görüldüğü gibi ilk seçeneği seçmeniz yeterli olacaktır.
Şablonda Önizleme kısmına tıkladığınızda sitenizde yayınladığınız içeriğin cep telefonuna uyarlanmış şeklini göreceksiniz. Sağ tarafta seçeneklere göre ayarları yaptığımız bölümleri, sol kısımda önizleme kısmından inceleyebilirsiniz. Blogger mobil ayarlarınızı kontrol etmedi iseniz ayarlarınızı incelemeye başlayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.