Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsun Musiki Cemiyetinin geçmişten günümüze anıları

Samsun Musiki Cemiyeti'nin Geçmişten Günümüze kısaca derlenmiş olan resimleri Sn.Orhan Gencabay Samsun Musiki Cemiyetinde. Cemiyeti...

...
Samsun Musiki Cemiyeti'nin Geçmişten Günümüze kısaca derlenmiş olan resimleri Sn.Orhan Gencabay Samsun Musiki Cemiyetinde. Cemiyetimizin kurucusu Sn.Taner Çağlayan tarafından günümüze kadar muhafaza edilmiştir.Bizlerle tarih niteliğindeki resimleri paylaştığından dolayı şahsım ve cemiyet adına teşekkürlerimizin kabulunu arz ederiz. Türk Sanat Musıkisi'ne gönül vermiş tüm arkadaşların bu görselleri izlediklerinde eminim yıllar öncesi zaman tünelinden bir müddet çıkamayacak olmalarıdır.
ÖNEMLİ NOT: Cemiyet üyesi tüm arkadaşlar facebook paylaşımlarını cemiyetimizin facebook sayfalarından yaparlarsa yapılan tüm paylaşımlar (resimler, videolar, beğeniler, yorumlar vs.) çok daha akıcı ve uzun ömürlü olacaktır.
Örneğin : Facebook da haber kaynağından yapılan bir paylaşım yada resim, sayfada kalma süresi yaklaşık 5 yada en fazla iyimser olarak 10 DK.dır.
Facebook ana sayfasında herkes paylaşım yaptığından sayfalar aşağıya bir akış izlemekte olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ertesi gün baktığınızda bu sayfa ve beğenileri göremiyeceksiniz.Hatta kısa zaman diliminde göremiyeceksiniz kelimesi daha uygun olacaktır.
PEKİ NE YAPMALIYIZ :
Paylaşımlarınızı yine yapacaksınız.Ancak, facebook da cemiyetimizin siteye bağlı sayfası vardır.Tercihinizi bu yönde kullanabilirsiniz.
Site Bilgilerimiz :
1. Site başlık adı : Samsun Musiki Cemiyeti
Site Linki : http://samsunmusikicemiyeti.blogspot.com/
Açıklama : Bu sitemiz blogger, blogspot, blog sitemizdir.
Bu siteye bağlı Facebookdaki sayfa linkimiz :
https://www.facebook.com/pages/Samsun-Musiki-Cemiyeti/113111238766668
2. Site başlık adı : smsmusikicemiyeti
Site Linki : https://sites.google.com/site/smsmusikicemiyeti/
Açıklama : Bu sitemizde Google Siteleri ile yapılmıştır.https (s) harfi ile site şifrelenmiştir.
(S) harfinin anlamı google serverlerinde barındırılmakta olup, google özel şifreleme sistemidir.
Bu siteye bağlı Facebookdaki sayfa linkimiz :
https://www.facebook.com/pages/smsmusikicemiyeti/268694219867380
Sayfalarımızda paylaşımlarınızı yaptığınızda alt kısımdan kendiniz ilk beğenide bulunduğunuzda profil sayfanızda, yeni adı zaman tünelinizde çıkar.Aynı zamanda ana haber akışında da çıkar.Bir yorum yaptığınızda bu da akışta ve yan barda bilgilendirici olarak görürsünüz.
ETİKETLEME : Diyelim bir resminiz var ve bu resmi benim siteye atmamı istediniz.Benim adımı etiketleyin. (adımı yazın)
Kaç kişinin adını yazarsanız o kişilerin kendine bağlı sayfasında sizin resminiz ve yorumunuz altında çıkar.Yani siz ona aynı zamanda adını yazmakla yani etiketlemekle ona bilgi aktarmış oluyorsunuz.
Facebook sayfamızı beğenme ise çok farklıdır.Beğeneceğiniz sayfaya ilk girişinizse zaten beğen kelimesi sayfa başındadır.
Beğenmeden hiçbir bilgiyi göremezsiniz.Beğendikten sonra sayfa bilgilerini görebilirsiniz.Bu beğenme aynı zamanda sayfa siteye bağlı ise sitede resminizin çıkmasına neden olan unsurdur.
İşte bizim istediğimiz beğenme dediğimiz işlemde budur.Sitelerde gördüğünüz (bizi facebookta bulun, beğen yazan kutu) bu işleme yarar.
Beğen ve yorum ne kadar fazla ise sayfa ve site de google arama motorlarında en üst sıralara çıkar. (SEO)
SEO : İngilizcesi search engine optimization kelimelerinin baş harflerinden geliyor.Türkçe' si arama motoru optimizasyonu. Günümüzde internetin en olmazsa olmazı olan arama motoru optimizasyonu (seo) websitesinin yükselmesinde en etkin yollardan bir tanesidir. Seo’da amaç arama motorunda ilk sayfaya çıkmaktır.
Sitelerde yada sayfalarda yorum yazmaktan çekinmeyin arkadaşlar.Bu işlemler site ve sayfaları olanlar için çok önemli unsurlardır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.