Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter Gadgetini Blogunuza Ekleyin (Resimli Anlatım)

Twitter gadget’i ile Blogunuza yazılarınızın akışını ekleyin ;Bloglarınız yada sitelerinizde yazdığınız yazılarınızı, Twitter de paylaştığ...

...
Twitter gadget
Twitter gadget’i ile Blogunuza yazılarınızın akışını ekleyin ;Bloglarınız yada sitelerinizde yazdığınız yazılarınızı, Twitter de paylaştığınızda blogunuzun kenar çubuğunda tüm akışları izleyebilirsiniz. Hemde tüm sitelerinizin bağlantı linkleri ile birlikte.Blogger blogspot gadgetlerinden Twitter Updates kullanarak tüm akışlarınızı izlemeniz mümkün.Hemde hiçbir kod uygulamadan, tek yapmanız gereken Twitter isminizi yazmak
Bu kadar basit ve hoş bir görüntü için ;
Twitter gadget
Gadgeti nasıl uygulayacağımızı adım adım izleyelim.
1. Blogunuzun Tasarım > Yerleşim> Gadget ekle seçeneklerini tıklayın.
2. Gadgetiniz açıkken sol tarafda Nitelikli kısmına tıklayın, yukarıdaki şekilde Twitter Updates yazan yerin yanındaki + tıklayın.Karşınıza aşağıdaki resimde gördüğünüz bir kısım açılacak. (Twitter Updates) Resimde görülmekte. Twitter Username yazan yere sizin twitter adınızı yazın.
3. Nubber of updates to display yazan yere kaç adet bağlantınızın görülmesini istiyorsanız bir sayı yazın.Çok fazla sayı yazmayın blogunuzu kapamasın.Bence 5 ad yeterli. Önizle düğmesine tıklayın.
4. Karşınızda Twitter akışlarınızda olan son 5 ad gönderdiğiniz yazılar çıkacak.Bu yazılarınızda farklı sitelerden gönderdiklerinizde yer alabilir.
Twitter gadget

Sarı ile işaretlediğim iki ayrı sitemden giden postlardır İncelediğinizde farkedeceksiniz.Her gönderdiğiniz yazı akışınız bu kısımda görülür.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.