Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog yazılarınızı epostanızla gönderin

Blogger, çok sevdiğiniz blog'unuza e-posta aracılığı ile blog'unuzun başında olmasanız bile yazılarınızı gönderebilirsiniz. Ç...

...

Blogger, çok sevdiğiniz blog'unuza e-posta aracılığı ile blog'unuzun başında olmasanız bile yazılarınızı gönderebilirsiniz. Çalıştığınız işyerinden Facebook da veya herhangi bir internet sitesinde sörf yaparken blogunuz ile birlikte olmadığınız bir zamanda Gmail gibi e-posta işlemciniz açıksa beğendiğiniz konuyu e-postanızla direk blog’unuza gördermeniz mümkün.

Zaman zaman, blog'unuzun başında olmayabilirsiniz, çalıştığınız işyerinde internet sınırlı olabilir gibi faktörler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Blog’unuza yazılarınızı gönderebilmek için blog e-posta ayarlarının düzenlenmesi gerekir. Blog’unuzun, E-posta ayarları gerektiği gibi hazırlamak için ; Blogger, Kumanda panelinde→ Ayarlar → Mobil ve e-posta kısmını giriş yapın.
Kumanda paneli ayarlar mabil eposta ayarları uygulaması
Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi ayarlarınızı düzenleyin. Resimde gözükmeyen hatta sildiğim özel bir ayarımız mevcut. Okla gösterdiğim yer çok önemli olup, blog'unuzun gizlilik ayarları için bu alana sizin unutmayacağınız bir isim girmeniz gerekmektedir. 

Unutmayacağınız bir isim (takma ad) buraya giriyorsunuz. Hemen alt kısımda bulunan (E-postaları yayın taslağı ile kaydet) seçeneğini işaretleyin. Bu seçenek bize daha sonra biçimlendirme yapabilme imkanını tanımlıyor. Yazılarınızı tam hazırladığınızdan eminseniz hemen yayınlayabilirsiniz. 

Yazınızı hemen yayınlamak istediğiniz de bir üst seçenek olan E-postayı hemen yayınla ibaresini seçmeniz yeterli olacaktır. Bu seçenek seçildiğinde, yazınız hemen yayınlanmaya başlar. Ayarlarınızı yaptınız. Peki size yorum yazan okuyucularınızın bildirimi hangi e-posta adresine gelecek. Hemen alt kısımda görülen (Yorum Bildirimi E-postası) seçeneği ile yorumlarınızın hangi posta adresinize gelmesini istiyorsanız o posta adresini yazıyorsunuz.

Resimde görülen Örnekte blog posta adresiniz ;

adnan.guney59.su@blogger.com 
su: Burada benim belirlediğim bir takma isimdir. Takma isminizi siz kendiniz belirleyeceksiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.