Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google gmail sites yazısı kayboldu çözümü

Google Gmail gbar da bulunan  Sites yazısı kayboldu diyen ve arayanlara çözümü burda ; Google Sites site iconu Gmail kullanıcıları tara...

...
Google Sites site iconu
Google Gmail gbar da bulunan  Sites yazısı kayboldu diyen ve arayanlara çözümü burda ;
Google Sites site iconu Gmail kullanıcıları tarafından uzun zamandır sorulan ve cevap alınamayan bir konu haline gelmiş, daha önceki yazımda çözümü anlatmıştım.Ancak ne yazıkki bilgisayarı kapatıp açtığınızda tekrar aynı sorun devam etmekte google sites yazısı kaybolmaya devam etmeyi sürdürmekte ısrar ediyordu.
Developer kısmından baktığımızda gbar olarak adlandırılan bu yazı JS. ne hikmetse forumlarda halen çözümü ve cevabı bulunamamıştır.
Yaptığım bir araştırma ile Google Web mağazalarında bu sorunu kökünden çözdüm.Konuyu sizlerle paylaşmak aynı sıkıntı içinde olan insanlara yardımcı olmak istedim.Şimdi anlatacağım konuyu takip ettiğinizde sorunu kökünden çözmüş ve birdaha gmail içinde arama gereksimi duymayacaksınız.
Yardım forumlarında görülen Sites yazısı
1.Yardım forumlarında görülen Sites yazısı görünümünün resmi ;
Google Sites site iconu
2. Gmail gbarda görülmeyen yazının görüntü resmi ;
Google Sites site iconu
3.Yapılacak işlemler ;
Google Web Magazasında bulunan Google Sites eklentisine tıklayarak kurulumu yapıyorsunuz.Eklenti tarayıcınızda değil açılan sayfanızda çıkacaktır.İstediğinizde sayfalar arası gezerek eklentiyi açabilirsiniz.
Sayfalar arası anlatımında kasdetdiğim görüntüler yukarıda verilmiştir.
Lütfen resimi büyüterek anlatılan görseli inceleyin.
Sağ ve sol okla belirtilen alan sayfa geçişleridir.Ortada bulunan iconlar gitmek istediğiniz sayfaların kısa yollarıdır.Çok güzel bir çalışma yapılmış.Google ürünü kullanmanın faydaları.Anlatmaya gerek duymuyorum.Zaten görsel kendini yeterince anlatıyor.
Güle güle kullanın bir google + veya beğeniniz teşekkür kabul edilecektir.Beğenileriniz için  bende teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.