Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

TeamViewer 7.0.12799 TR ücretsiz indir

TeamViewer 7.0.12799 TR ücretsiz bilgisayarınıza kurun Ücretsiz ve en başarılı uzak masaüstü yöneticilerinden olan TeamViewer'ın müş...

...
TeamViewer 7.0.12799 TR Uzaktan bağlantı

TeamViewer 7.0.12799 TR ücretsiz bilgisayarınıza kurun

Ücretsiz ve en başarılı uzak masaüstü yöneticilerinden olan TeamViewer'ın müşterileriyle uzaktan bağlantı kurmak isteyenler için geliştirdiği sürümüdür. Oldukça kompakt bir müşteri modülü olarak kullanıcılara hizmet veren yazılım kurulum ve yönetici yetkisine ihtiyaç duymuyor.


Guney59 paylaşım sitem sizlere gerekli olacak tüm bağlantıları ücretsiz olarak indirebileceğiniz tüm bilgileri sunan bir paylaşım blogudur.

TeamViewer bilgisayar ve kişiler listesi özelliğini kullanarak, en sık erişim bağlantısı ortakları tasarrufu ve yöneterek daha verimli ve hızlı bir şekilde çalışabilirsiniz. Bu araç kişiler şu anda listesinde çevrimiçi ve kendi durumunu seçmek ve göstermek için size olanak sağlıyor.

Basit bir tıklama ile eşinizin bilgisayar ekranında görebilirsiniz. Anında Mesajlaşma işlevi kullanarak, hızlı ve basit bir takım avantajlarını, bir veya daha fazla kişiyle sohbet edebilirsiniz.
Bu test kolay ve iyi organize edilmiştir. TeamViewer bilgisayar ve kişiler listesinin nasıl olduğunu kendiniz görün ve kendi TeamViewer hesabını oluştur!


3 basit adımda, bugün bilgisayar ve kişiler listesi kullanın!

Kişisel kullanıcılar için TeamViewer ücretsizdir.

Üreticinin sitesinden TeamViewer ücretsiz indirebilirsiniz.

Unutmayın! Bilgisayarınızda bir arıza olduğunda tanıdığınız bir dostunuzu arayarak bilgisayarınızı düzeltmesi için yardım isteyebilirsiniz.İşte bu noktada TeamViewer ücretsiz imdadınıza yetişiyor.

Guney59 paylaşım blogumu izleyin, izletin, önerin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.