Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Dökümanları Blog Editörü Olarak Kullanmak

Sınırsız site blok editörü kullanmak ister misiniz ? Uzun zamandır araştırdığım, ancak gözümün ucunda duran beni neden keşfetmiyorsun diye...

...
Sınırsız site blok editörü kullanmak ister misiniz ? Uzun zamandır araştırdığım, ancak gözümün ucunda duran beni neden keşfetmiyorsun diye bağıran kullanışlı basit, istediğiniz dil seçeneği sunan, hemen hemen tüm site işlerinde kullanabileceğiniz, Yazı editörünüzün olduğunu biliyor muydunuz ? Belki siz benden önce keşfettiniz. Ancak bireysel değil, toplumsal olarak yapılan keşifleri paylaşmadınız, paylaşamadınız.

Google Drive Dökümanlar ile yaptığınız tüm işlemleri istediğiniz ebatlarda büyütüp, şekillendirebilirsiniz. İster uzatın, ister kısaltın, isterseniz sabitleyin. Çalışma sistemi ( Crtl+C), Crtl+V) şeklinde kullanıyorsunuz.
Gmail Yazı editörü
Şimdi gelelim bu sistemin adına herkesin bildiği ancak bakmadığı Google Drive ile oluşturulan dökümanlar ismi ile anılan bir dosya biçiminden ibaret. Bu dosyayı aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tıklayarak açıp kullanabilirsiniz. Bunun için google hesabınızın olması gerektiğini unutmayın. Kategoriler seçeneğinden Google Drive ile ilgili tüm yazıları inceleyebilirsiniz.
Dökümanlar

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.