Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yedekleme Nasıl Yapılır Videolu Anlatım

Blogger kullanıcılarının "DİKKATİNE" bu yazıyı kesin okuyun. Yarın blogunuzda birçok hata ile karşılaştığınızda, blogunuzda bir...

...
Şablon yedekle | Geri yükle
Blogger kullanıcılarının "DİKKATİNE" bu yazıyı kesin okuyun.
Yarın blogunuzda birçok hata ile karşılaştığınızda, blogunuzda birçok değişim olduğunda panik yapmayın ! Blogunuzu iki şekilde nasıl yükleyeceğinizi anlatan yazımda bazı arkadaşların yükleme hatası yaptığını ve birçok bilgisini kaybettiğini biliyorum.
Blogger bloglarınızı nasıl yedekleyeceksiniz ? Bloglarınıza uyguladığınız birçok kod parçaları ile blogunuzda hata olduğunda blogunuzu nasıl alacaksınız ?

Birçok blog sitelerinde JS, CSS gibi benzeri kodlar verilir, bizlerde bu kodları uygulayarak bloglarımızda değişiklikler yaparız. Peki yaptığınız iş geç saatte ise ve cevap alamayacağınız bir zaman dilimini içeriyorsa ne olacak ? Hüsrana uğrar bir sonraki günü beklersiniz.Hatta blogunuzu kullanamayacak duruma dahi düşebilirsiniz. Bundan sonraki yazılarımın çoğunda, “Sorularınız” ve “Cevaplarını” görsel olarak yapacağım Blogger ve Google Sites eğitim videolarda izleyerek hata oranını asgariye indirebilirsiniz.Ayrıca tüm yazıları ilgili kategorilerden de okuyabilirsiniz.
Blogu dışa aktar

Blogger Blogunu Dışa Aktar :

Bu duruma düşmemek için yapılacak işlemleri kısaca öğrenmek istiyorsak hemen videomuzu izleyip uygulamaya başlayın. Yarının ne olacağı belli olmaz.
Blogger Yedekleme Nasil Yapilir Videolu Anlatim

2 yorum

  1. Faydalandık, teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık.

    http://etrafca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Muzaffer Aytekin (Mirhani); Bey teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.