Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Feedburner Optimize İle Dil Değişimi

FeedBurner menüsünden Optimize (Seçenekleri uygun hale getirme) seçeneklerine girdiğimizde Browser Friendly seçeneğine tıklayarak kulla...

...
Feedburner Tema Seçimi

FeedBurner menüsünden Optimize (Seçenekleri uygun hale getirme) seçeneklerine girdiğimizde Browser Friendly seçeneğine tıklayarak kullanım dilini değiştirebilirsiniz.
Browser Friendly :
Browser Friendly seçeneğine tıklayın (Appearance Options) görünüm seçenekleri kısmındaki kutucuğu açılır hale getirdiğinizde, kullanmak istediğiniz dili

seçebilirsiniz.Yukarıdaki resimdede dikkat ederseniz tüm resim iconları, seçilmiş durumdadır.Hemen alt kısımda Abone seçeneklerini gösteren görselleri görebilirsiniz.Google Translate artık kendi dilinize çeviri yaptığından sayfaları farklı dille yazmak gereksiz diye düşünüyorum.
Anlatımlarda devamlı yabancı dil yazmak istemiyorum.Belli kısımları belirtmem yeterli olacaktır.

İçerik seçenekleri :
İçerik seçeneklerinde, isminden de anlaşılacağı gibi, yazılarınızı başlık halinde, başlık ve içerik halinde, liste halinde sunma seçeneklerini belirtmekte.Bir alt kısımda özel bir mesajınız varsa yazabilirsiniz.
Feedflare :
Bu seçenek beslemelerinizde görülen tüm yazıların altına e-maille ile yolla seçenekleri sunar.(Delicious ile paylaşım, vs. gibi)
Fotoğraf Splicer :
Sosyal paylaşım alanlarındaki link ve fotoğraf paylaşımı için bu seçeneği aktifleştirebilirsiniz.
Başlık açıklama Burner :
Besleme sayfanızın  başlığını değiştirmenize ve altındada açıklama ekleyebileceğiniz bir hizmet sunar.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.