Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast Free Antivirus 7.0.1474 Final TR

Avast Free Antivirus 7.0.1474 Final TR | Ev kullanıcıları için Ücretsiz Sürümü Ücretsiz antivirus programı denince ilk akla gelen pro...

...
Free Antivirus Download
Avast Free Antivirus 7.0.1474 Final TR | Ev kullanıcıları için Ücretsiz Sürümü

Ücretsiz antivirus programı denince ilk akla gelen programlardan olan Avast! Free Antivirus, eklenen yeni özellikleriyle yine pek çok bilgisayarda yerini alacak. Bulut tabanlı koruma ve güncelleme özellikleri geliştirilen avast! Free Antivirus 7 arayüzünde ise kullanıcı deneyimini kolaylaştıracak yenilikler yaptı.
Üyelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra, şu andaki %50 indirimli kampanyasından faydalanarak satın alabilirsiniz.Ücretsiz olarak da kullanabileceğinizi unutmayın.
Geliştirilmiş Kurulum Paketi Yeni!
3 farklı kurulum seçeneği: custom, express ve compatible. Compatible seçeneğiyle kurduğunuzda ikincil antivirüs programı olarak çalışır. Kısacası diğer güvenlik yazılımlarıyla uyumlu çalışır.


avast! FileRep Yeni
Milyonlarca avast! kullanıcısının geri bildirimleriyle oluşturulan bulut tabanlı FileRep servisi, dosyaların saygınlığını belirler. Böylece güvenilmez dosylardan uzak kalırsınız.

Uzaktan Erişim Desteği Yeni
Yeni eklenen uzaktan yönetim desteğiyle istediğiniz bilgisayara uzaktan erişebilirsiniz. Aynı şekilde başkalarının sizin bilgisayarına ulaşması için de avast! güvenlik yazılımlarından yardım alabilirsiniz.

Bulut Tabanlı Güncellemeler Yeni
İnternette yaygınlaşan virüslere karşı gerçek zamanlı önlem alabilmek için bulut tabanlı güncellemeler gün boyu sürer. Arka planda yapılan güncellemeler işlerinizi bölmeden ve bilgisayarı yavaşlatmadan devam eder.

Arayüz Düzenlemeleri Yeni
Arayüzde kullanımı kolaylaştırıcı düzenlemeler yapıldı. Arayüz tasarımı ve renkleri ise alıştığınız şekilde bırakıldı.

avast! AutoSandbox Geliştirildi
Tüm şüpheli çalıştırılabilir programları ve web sitelerini güvenli sanallaştırılmış ortamda çalıştırarak sisteminizi korur.

Web Kalkanı
Ziyaret edilen tüm sayfaları, indirilen dosyaları ve java komut dosyalarını tarar. Akıllı akış tarama özelliği sayesinde Web Kalkanı, web'de gezinme hızınızı düşürmez.

Antivirüs - Anticasus Taraması
Program yeni sürümünde daha güvenilir bir koruma sağlayabilmek için her türlü zararlı yazılıma karşı daha güçlü hale getirildi.

Gerçek Zamanlı Anti-rootkit Koruması
avast! Free Antivirus benzersiz gerçek zamanlı koruması tüm kernel-modlu sürücüleri kontrol ederek tüm rootkitler daha sisteminize zarar vermeden bulunarak durdurulur.

avast! Akıllı Tarama Özelliği
Bilgisayarınızda yaptığı tarama sonucu beyaz listeye aldığı alanları değişiklik olmadıkça taramayan program bu sayede taranması gereken alanları %80 oranında azaltarak daha hızlı tarama sağlar.

Savunma Kalkanı
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteyi gözlemleyen program şüpheli işlemleri rapor/bloke eder.

Mail Kalkanı
Alınan ve gönderilen tüm e-postaları zararlı yazılım tehlikesine karşı tarar. Program taramayı MS Outlook için geliştirdiği bir eklentiyle, diğer e-posta servisleri için ise POP3/IMAP4/SMTP proxy'leriyle gerçekleştirir. Yeni versiyon gmail.com, sympatico.ca gibi SSL tabanlı e-posta servislerini de destekliyor.

P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir.

Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.

Network Kalkanı
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.

Sessiz/Oyun Modu
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.

CPU Optimizasyonu
Çok çekirdekli CPU'larda daha hızlı çalışan avast! 6 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.


Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.
Avas Kampanyası

Free Antivirus programınızı indirin

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.