Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CCleaner Sistem Optimizasyon Aracı V3.24

Piriforum CCleaner V3.24.1850 Versiyonu İle PC Sistem Bakımı.Açılımı Crap Cleaner olan bu program ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz d...

...
Piriforum CCleaner
Piriforum CCleaner V3.24.1850 Versiyonu İle PC Sistem Bakımı.Açılımı Crap Cleaner olan bu program ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı çalışmanıza olanak veren program boyundan büyük işler başarıyor. CCleaner sistem optimizasyonu, gizlilik ve temizlik aracıdır. Sisteminizde kullanılmayan dosyalarınızı siler.Windows’u daha hızlı çalıştırmak için bilgisayarınızdaki sabit disk alanı boşaltarak, internet geçmişi gibi online faaliyetlerinin izlerini yok eder.
Windows PC'nizde yavaşlama hissediyor musunuz ? Bilgisayarınızı optimize ederek hızlı, daha temiz bir PC için CCleaner kullanabilirsiniz.
CCleaner kullanarak :
Geri Dönüşüm Kutusunu
Son belgeleri
Geçici dosyaları
Açılan oturumları
Panoya kopyaladığınız geçici verilerinizi temizleyebilirsiniz.


Piriforum CCleaner İndir


Kullanım kolaylığı, ücretsiz olması ve Türkçe olması sebebiyle bu program olmassa olmazlarınız arasına girecek ve bu programı kullanarak sisteminizi daha kararlı ve hızlı hale getireceksiniz.
Program üç ana kısımdan oluşmakta. İlk bölüm '' CCleaner '' temizlik bölümü; burada bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyalarınızı sileceksiniz. Bu bölüm iki alt bölümden oluşmakta. İlk bölüm Windows da İnternet Explorer, Windows Explorer ve Sistem dosyalarını tarayıp gereksizler'i silecek. İkinci bölüm uygulamalarda ise Adobe Photoshop,Mozilla,Opera vb. programların geçmişini ve gereksiz dosyalarını sileceksiniz. Programın ayrıca sorunlar bölümünde uygulamaların, kısayolların vb. hatalarını tarayabilir, hataları düzeltebilirsiniz.
Araçlar bölümünde de program Kaldırma ve Windows başlangıcında çalışan programlarınızı düzenleyebilirsiniz. Programın en üstünde de sisteminizi hakkında bilgi vermektedir.
Ücretsiz olarak yapımcının sitesinden indirebilirsiniz. Linke tıkladığınızda açılan pencereden ücretsiz olan kısmı seçmeniz gerekmektedir.Herşey temiz bir bilgisayar için.
http://www.piriform.com/ccleaner/download 


2 yorum

  1. Mrb. Çok güzel hizmetlerden birini daha keşfettik sayenizde Adnan bey. Kolaygelsin başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ibrahim akkaya Mutlu olmanıza sevindim.Keşfedecek çok konular daha önünüze çıkacağına eminim.Yorum için bende teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.