Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google+ Followers’u Klasik Bloguna Ekle

Blogger Klasik blogcular Google+ Followers uygulamasını blogunuza ekleyebilirsiniz. Henüz yeni uygulamaya başlayan bu Gadgeti çok seve...

...
Çevreler
Blogger Klasik blogcular Google+ Followers uygulamasını blogunuza ekleyebilirsiniz. Henüz yeni uygulamaya başlayan bu Gadgeti çok seveceksiniz.Herhalde Dinamik bloglar içinde devreye girecektir. Ümit ediyorum.Uygulama çok güzel bir görsel teşkil ediyor. Facebook uygulamasına benzer bir uygulama olan bu Gadgeti klasik bloglarınıza eklemek için ;
İzlenecek yol :

1. Blogger panelinize giriş yapın
2. Yerleşim ⇒ Gadget ekle
3. Google+ Followers gadgetine tıkla ve ekle

Hepsi bu kadar kolay gelsin.
Gadget görünümü


Google+ Üyeler Gadgeti
Google+ Followers


4 yorum

  1. Merhabalar Adnan Hocam,

    "3. Google+ Followers gadgetine tıkla ve ekle" Ama ben bu gadgeti mevcutların içinde göremiyorum. Siz de bu gadgeti nereden alacağımızla ilgili herhangi bir açıklama yapmamışınız. Bu gadget nerededir?

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Recep Altun; Bey Merhaba
      Gadgetleri kaçırırmıyım sabahın 06,00 hemen aldım.Ancak siz neden göremediğiniz anlayamadım. Yazıya canlı görüntü diye link vereceğim. Şu anda klasik blogumda çalışıyor.
      Google+ Followers gadgeti Gadgetlerin içinde resimledim.Google profil güncellemesi yaptızmı bilmiyorum.Belki bu nedenle görülmüyor olabilir.Konu hakkında bir açıklama yapmadılar.Ben görebiliyorum.Çok ilginç siz neden göremiyorsunuz ? Konuyu incelemem lazım. Görüşürüz.
      Saygılar..

      Sil
  2. Merhabalar,

    Sizin görüntüye aldığınız gibi bir gadget görüntüsünü malesef ben göremiyorum. Sadece G+1 var. Ama Followers şeklinde yok. Google profil güncellemesini tekrardan yapayım bKlım ben de görebilecek miyim!..

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Recep Altun; Bey Diğer klasik bloguma baktım ordada yok.Ancak olmaması normal.Googele Plus paylaşımım o klasik blog da yok.Onu test amaçlı kullanıyorum.Anladığım kadarı ile google plus profil, yazar bilgi onayı, blog sayfaları ile Google Plus arasında bağlantıların yapılması gerekiyor.Bende bu yolu izledim hatta bu konuda yazılar da yazmıştım.Bu işlemlerden sonra yaklaşık bir hafta geçmesi lazım.Arama motorlarında yazar ve isminiz görülüyorsa işlem tamamlanmış demektir.Benim de bu aşamadan sonra bazı işlemlerim gerçekleşti.Google Plus bu gadgetinin görülmeme nedenini buna bağlıyorum.Başka bir neden olamaz çünki.Araştırma yaptım henüz bu konuda adam gibi yazan yok.Herkes bana katıl, facede beğen falan filanlarda.Tam bilgiye ulaştığımda sizi bilgilendiririm. Görüşmek üzere.Saygılar.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.