Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İnternetime Dokunma (Take Action)

Web Dünya’mızda “ ÖZGÜRCE İNTERNET ” kullanabilmeniz için aşağıda yazılı kısa açıklamaları mutlaka okuyun. Belirtilen bağlantıdan giriş y...

...
İnternetime Dokunma
Web Dünya’mızda “ÖZGÜRCE İNTERNET kullanabilmeniz için aşağıda yazılı kısa açıklamaları mutlaka okuyun. Belirtilen bağlantıdan giriş yaparak geniş bilgi alın. Gelip geçici Hükümetlerin, alacağı kişisel kararlarla WEB İnternet Dünyanızda özgürlük ve gelişimi engelleyen kararlar için bir adımda siz atarak, “Take Action” (Harekete Geç) konuya destek verin. Yarın hayatımızda olmayacak, Hükümetlerin İnternet konusunda kapalı kapılar arasında alacakları kararı şimdiden durdurmak için harekete geçin.

Google Take Action siteye giriş yaparak, ilgili email’i doldurun ve konunun takipcisi olun.Yazıdan pasajları aşağıda veriyorum. Gözler kararmadan, düşünceler yok olmadan, Konuya gereken önemi vermeniz umudu ile ;
Bu bilgiler Türkiye Salı, 20.12.2012 Tarih ve Saat : 18,33 de kaleme alınmıştır. Gelecek nesil için data oluşturması dileklerimle.

Sesinizi Duyurun

"Özgür ve açık bir dünya, özgür ve açık internet ile mümkündür.İnternet'in geleceğine karar verenler sadece hükümetler olmamalıdır. Dünyada İnternet'i kullanan milyarlarca kişi ve onu oluşturup yaşamasını sağlayan uzmanlar da işin içinde olmalıdır."

Arkadaşlarınızı destek olmaya çağırın
Özgür ve açık bir dünya, özgür ve açık internet ile mümkündür.



" İnternet herkese güç verir; herkes internette konuşabilir, yaratıcı çalışmalar üretebilir, öğrenebilir ve paylaşabilir. İnternet kimsenin kontrolü altında değildir; ne bir kuruluşun, ne bir bireyin, ne de bir devletin. Internet tüm dünyayı birbirine bağlar. Bugün iki milyardan fazla kişi -gezegenin neredeyse üçte biri- çevrimiçi durumdadır. "

ITU, internet'in geleceği hakkında kararlar almak için yanlış yerdir.
ITU'da sadece hükümetler temsil edilmektedirler. Bunların arasında özgür ve açık internet'i desteklemeyen hükümetler de bulunmaktadır. Mühendisler, şirketler ve Web'i oluşturup kullanan kişilerin burada oy hakları yoktur
ITU'da ayrıca bilgiler gizli tutulmaktadır. Müzakere konferansı ve öneriler gizlidir.

Dünyanın her yerinde insanlar özgürlük için ayağa kalkıyor.
Dünyanın dört bir yanından kullanıcılar, uzmanlar ve kuruluşlar ITU aracılığıyla İnternet'i düzenleyen hükümetlere karşı seslerini duyurdular.
Yazının Detaylı Anlatım Kaynak Linki :
http://www.google.com/takeaction .

DESTEK GİRİŞ İÇİN :http://goo.gl/CQBI7



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.