Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Hesabı Hakkında

Tarayıcı Devlerinden Google ’u herkes sadece Gmail ve Arama Motoru ( SEO ) olarak bilir. Gmail,  Google’un sadece posta hizmetleri veren...

...
Google Gmail
Tarayıcı Devlerinden Google’u herkes sadece Gmail ve Arama Motoru (SEO) olarak bilir. Gmail,  Google’un sadece posta hizmetleri veren servislerinden biridir. Google’un tüm ürünlerine bu sihirli anahtar ile giriş yapabilir ve kullanabilirsiniz. Kendisine özgü prosedür ve prensipleri vardır. Genel olarak bu prosedürleri okumayız. Ne zaman ki zor durumda
kalırız, o zaman okumaya çalışırız. Ama iş işten geçmiştir. Google ürünlerini saymakla bitmez. Hergün yeni bir ürünü kendi pörtföyüne katar.Ve çok ilginçtir dikkat edin bu ürün bilgilerini Web siteleri ile değil, blog araçları ile duyurmaya çalışır. Blogger kullanıcılarıda bu konuyu çok iyi bilirler. Blogger ile blog yapmak bir site yapmaktan çok daha kolaydır. Hatta birçok Site, gelişimini bu bloglar üzerinden sağlar. Bir sitenin günlük hiti hiçbir zaman blog kullanıcılarının hitine ulaşamaz.
Konumuza Gmail hesabı nedir ile başlamamın nedeni de yukarıda anlattığım kısa açıklamalardan kaynaklanmaktadır.
Google ürünlerinden sadece birkaç örnek vermek gerekirse buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Herbir ürün kendi içinde kollara ayrılır.Okumaya çalıştıkca şaşırırsınız.Bu güne kadar bu konuyu incelemediyseniz bakmanızı tavsiye ederim. Baktıklarınız okyanusda bir damla gibidir. Dikkat edin içinde kaybolmayın.
Bu güne kadar bir Gmail hesabınız olmadı mı ? Üzülmeyin. Google Gmail hesabı ile ilgili yazımı okuyarak sizde Google Ailesine katılabilir, tüm ürünleri kullanabilirsiniz.

Hemen Gmail hesabına giriş için tıklayın.
Sorun yaşarsanız biz buradayız. Bir yorum yazmanız yeterli. Sorularınız hemen cevaplanacaktır. Merak etmeyin cevap verilemeyecek konularda forumları da kullanabilirsiniz. Google Gmail Grup forumlarına giriş yaparak cevaplanmayan sorularınıza cevap bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.