Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Blog Yazı Devamını Oku Eklentisi

Tumblr Blogunuzda yazdığınız yazının devamını oku, eklentisi nasıl kullanılır?Blogunuza yazdığınız yazıyı belirleyeceğiniz bir yerde kes...

...
Devamını Oku Read More
Tumblr Blogunuzda yazdığınız yazının devamını oku, eklentisi nasıl kullanılır?Blogunuza yazdığınız yazıyı belirleyeceğiniz bir yerde kesip, yazının devamını oku ( Read more) eklentisini çalıştırarak okuyucularınızı yönlendirebilirsiniz. Bu seçeneği kullanarak, blogunuzda daha fazla yazıya yer vermiş olmakla beraber, blogunuzun daha hızlı açılmasınıda sağlamış olacaksınız.
Bu basit eklentiyi nasıl çalıştıracaksınız :
1. Tumblrl blogunuza giriş yapın
2. (Aa) Metin yazan kısma tıklayın.Yeni yazı yazma alanı)
3. Yazınızı yazın ve üstte HTML yazan kısmın yanında bulunan çift sayfalı ters icona yazınızı kesmek (read more) devamını oku yazmak için bir yer beliryeyin ve tıklayın. Read More yazısnı göreceksiniz.Artık sayfanızın bu kısmından sonra devamını oku yazısı görülecektir.
Yapılan işlemlerin sonucu Devamını Oku Read More
                                     Tumblr Blog Read More Açıklaması

4 yorum

  1. Adnan Bey merhabalar. Blogspot'ta klasik şablonlar için Devamını Oku eklentisi koymak mümkün mü?
    Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Juliette, Merhaba
      Tabi ki mümkün ve çok basit.Tek tıkla işlem tamam.Blogunuzda yazıyı keseceğiniz alanı belirlemeniz yeterli.Lütfen linki takip edin.Detaylı açıklamaları yazdım.
      http://guney59.blogspot.com/2012/01/27blogger-yaz-kesme-nasl-yaplr-ve.html

      Sil
    2. @Juliette,
      Merhaba, Sağ üsteki paylaşım Gadgetini Blogunuzun yerleşim kısmında Blog kayıtları yazın yerin altına sürükleyin ve blogunuzu kaydedin.
      Devamı yazısını devamı yazısı uygulamadınız herhalde.Eğer yapamazsanız gmailden görüşelim sizle beraber yapalım.Veya bana bilgi geçemek için yönetici ekle kısmından beni ekleyin.Yönetici ayarlarına atayın.Bana bilgi gelir ben bunları düzelttikten sonra beni yöneticilikten kaldırın.Hangsi kolayınıza gelirse.Sizden bilgi bekliyorum.Son dk da dikkatimi çekti.Web mülkünü almamıssınız.Resmen blogun sahibi değilsiniz.Bekliyor şu anda siz yapana kadar da bekleyecek.
      Görüşmek üzere.

      Sil
  2. @Juliette, Merhaba
    Tabi ki mümkün ve çok basit.Tek tıkla işlem tamam.Blogunuzda yazıyı keseceğiniz alanı belirlemeniz yeterli.Lütfen linki takip edin.Detaylı açıklamaları yazdım.
    http://guney59.blogspot.com/2012/01/27blogger-yaz-kesme-nasl-yaplr-ve.html

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.