Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog Yazını Windows Live Writer İle Gönder

Blogger Blog veya Wordpress Blog’unuza, Windows Live Writer’ı kullanarak yazılarınızı gönderebilirsiniz. Windows 7 kullanıyorsanız, Wind...

...
Windows Live Write Bilgisayar Başlat Düğmesi
Blogger Blog veya Wordpress Blog’unuza, Windows Live Writer’ı kullanarak yazılarınızı gönderebilirsiniz. Windows 7 kullanıyorsanız, Windows Live Writer 2011 sistem içerisinde mevcuttur. Sizin yapacağınız sadece proğramı aktifleştirmektir. Windows Live Writer’ı bilgisayrınıza nasıl kuracaksınız ?
Hatırlarsanız bu konuda daha önce Windows Live Writer Blog Editörü ismi ile yazı yazmıştım. Tüm yapmanız gereken işlem bu yazıyı okumanız ve bilgisayarınıza proğramı kurmanız. İlgili proğramı bilgisayarınıza kurabilmek için, Windows kayıtlı kullanıcısı olmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

Windows Live Writer’ı bilgisayarınıza kurduğunuzda, küçük iconu başlat kısmında göreceksiniz.

Yukarıda gördüğünüz gibi resim ekleyerek resmi çok basit bir şekilde büyütüp küçültmeniz mümkün.Bunun için yapmanız gerekenn tek şey, mausu kenarından tutup, uzatmak.

Yazılarınızı istediğiniz fontlarda yazabilir, puntalarını değiştirebilirsiniz. Bloglarınız fazla ise her biri için yayınlama kısmından seçim belirleyerek bloglarınız ve tasarımlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Yazılarınızı taslak olarak blogunuza kaydebilme özelliği dışında, bilgisayarınıza da kaydedebilme özelliği Windows Live Writer’i biraz daha ön plana çıkarıyor.Ücretsiz size sunulan bu proğramı kurmak için halen düşünüyormusunuz ?

Büyük bir ipucu verim size :

Şu anda bu yazımı Windows Live Writer ile yazıyorum. İnternet bağlantımı kestim. Fakat halen yazımı yazıyor ve bilgisayrıma kaydediyorum. Herhangi bir nedenden dolayı, internetinizin kesildiğini düşünün. Böyle bir yazıyı blogunuzda yazabilirmisiniz ? Mümkün değil. İnternet bağlantımı birazdan açıp, hangi bloguma göndermek istiyorsam blogumu seçip yazımı göndereceğim. Hatta proğram yapıp ben yokken bile yayınlanmasını sağlayabilirim.

Zaman zaman bu proğram için anlatımlarda bulunacağım. Konu hakkında bilgi edinmek için yazı altında ‘ E-Posta Yolu İle Abone Ol” seçeneğini tıklayıp yorum yapmanız yeterli olacaktır. Blogumda yazdığım herhangi bir yazı için anlatığım işlemi uygulayarak, yeni yazılar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Yazı konusu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bilgisayarınıza Windows Live Writer’i kurduysanız? Düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.

Windows Live Writer’i nasıl kuracaksınız inceleyin.


7 yorum

  1. Hocam bu büyük ve değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @halis demirci
      Bey bende teşekkür ederim.Blog resimlerinizi bu alandan göndermeyin.Blog içine yazı gönderin resimleri blog içinden kullanın.

      Sil
  2. Adnan bey,deneme yapmak için, e-posta ile bloğuma bir resim ve altında bir yazı gönderdim.. fakat resim sayfada çıkmıyor.. ne yapmam lazım acaba.. çok teşekkürler.. çok yardımlarınız dokunuyor.. çok güzel bir blog yapmışsınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ismail :
      Bey bu hatası var.Bu konuda yazşma yaptım ancak bir sonuca ulaşamadık.Ancak bu sorunuda araştıracağım.Resim göndermeyin.Yazıyı tasalk atın sonra resim ekleyerek yayınlayın.En azından şimdilik.Bu konu için farklı bir deneme yapmam lazım.Sonuçları sizle paylaşırım.Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. bu konudaki düşüncelerimi yazmak istiyorum.. iş yerimde bilgisayarım kısıtlıdır, blogger'a giriş yapılmıyor.. bu nedenle bu özellik gerektiğinde çok çok faydalı ve sorunun çözümü olmuştur.. tekrar teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ismail :
      Bey düşüncelerinize saygı duyuyor ve katılıyorum.Bu konuyu iyi ki yazdınız bu konuyu çözecek bir yazı hazırlayacağım.Teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

      Sil
    2. İsmail bey merhaba:
      Bu yazımı incelemeniz tavsiye ederim.Okudunuz zannediyorum ancak herhalde okumadınız.İşyerinizden artık blogunuza yazı gönderebilirsiniz.
      http://guney59.blogspot.com.tr/2014/02/bloggera-gmail-ile-yaz-nasl-gonderilir.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.