Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Blog Yazı Yayınlamayı Proğramlayın

Wordpress blogunuzda yazdığınız yazıları proğramlayarak otomatik yayınlamasını sağlayabilirsiniz. Wordpress ile yeni bir blog açtı iseniz...

...
Wordpress Blog
Wordpress blogunuzda yazdığınız yazıları proğramlayarak otomatik yayınlamasını sağlayabilirsiniz. Wordpress ile yeni bir blog açtı iseniz bu eklentiyi görmeniz gerekir.
Eklentiyi farketmedi iseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Wordpress yazı editöründe küçük bir işlemle yazdığınız yazıları, herhangi bir işiniz çıktığında istediğiniz gün, ay, yıl ve saatte yayınlamanız mümkün.
Blogunuzda birkaç yazı yazdınız ama yazıların hepsini yayınlamak istemiyorsunuz.Veya seyahata gittiniz ve yoldasınız. Daha önceden yazdığınız bir yazınında belirlediğiniz bir saatde yayınlanması lazım. Ne yapacaksınız ?


1. Wordpress blogunuza giriş yapın
2. Yayınlayacağınız yazınızı belirleyim ve açın
3. Sağ tarafda hemen yayınla, düzenle sekmesinde düzenleye tıklayın
4. Açılan pencerede gün, tarih ve saat ayarlarını göreceksiniz. Sekmeleri istediğiniz bir güne planlayarak yayınla sekmesine tıkladığınızda artık zamanı gelince planlanmış yazı yayınlanacaktır.Sizde işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.
Çok kolay bir uygulama, ancak dikkatini çekmeyen arkadaşlara kolaylık olmasını düşünerek yazmak istedim. Sizce doğru düşünmüşmüyüm ?

Wordpress Yazı proğramlama

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.