Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Öz Büyücü Tanıtımı

Google Resmi Sitesinden yaptığı açıklama ile, “Oz Great Powerful” film konusunu Chrome ’un deneyimleri adı altında tanıtımını yapmaya ba...

...
Oz Büyücüsünün dünyası
Google Resmi Sitesinden yaptığı açıklama ile, “Oz Great Powerful” film konusunu Chrome’un deneyimleri adı altında tanıtımını yapmaya başladı. Great and Powerful (Büyük ve Güçlü) filminden ilham alınarak hazırlanmış bir yapıt.Yakında gösterime girecek Great and Powerful Unit teknolojisi WebGL ,CSS3 kullanılarak hazırlanmış.
Birkaç sene önceye kadar imkansız olan web üç boyutlu çalışmalar, tasarımcı, geliştirici, Chrome deneyimleri birleştirilerek bugün üç boyutlu bir ortam oluşturulmuş.Chrome tarayıcınızda“Find Your Way to Oz” a tıklalarak yolunuzu seçin ve görsel güzelliği görün.
Oz Büyücüsünün dünyasınını keşfetmek için, sarı patika üzerindeki yolculuğunuza www.findyourwaytooz.com’u tıklayarak hemen şimdi başlayabilirsiniz.
Konu Hakkında;
Kansas sirklerine ve Büyücü’nün ayak izlerini takip ederek farklı bir dünyaya yolculuk yapmanızı sağlayacak. Bir sirkte eğlenmek için aradığınız birçok şey bu interaktif dünyada da size sunuluyor: Kendi müziğinizi yaratabilir, fotoğraflarınız üzerinde eğlenceli düzenlemeler yapıp, isterseniz zoetrop ile kendi filminizi yaratabilirsiniz. Oz’a gidenyol, aynı zamanda kötülük habercisi olan bir kasırga ile karşılaşmayı da gerektiriyor. Bu macerada hayatta kalanlar filmin yayınlanmamış özel sahnelerini izleme şansını elde ediyorlar.
Oz büyücüsünün izinden en iyi şekilde gidebilmek için, görsel zenginliğin keyfini yaşayabileceğiniz bir bilgisayar kullanmanızı öneririz. WebRTC ve Web GL’yi destekleyen modern bir tarayıcı ve webcam ile kullanmanız ise deneyimin keyfini daha da artıracak diğer iki öneri. Tablet veya cep telefonu kullanıcıları için iPad, iPhone veya Android cihazınızdaki güncel Chrome uygulaması ile daha ufak boyutta ancak aynı eğlenceyi yaşayabilirsiniz.
Oz Büyük ve Güçlü hakkında bilgi.
Disney Türkiye Sitesine ulaşmak için,



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.