Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Driver Magician Lite İndir

Driver Magician Lite 4.012 Donanım Yedekleme ve Güncelleme Proğramı Driver Magician Lite, Bilgisayarınızdaki donanımlarınızı yedekleyen ...

...
Driver Magician Lite

Driver Magician Lite 4.012 Donanım Yedekleme ve Güncelleme Proğramı

Driver Magician Lite, Bilgisayarınızdaki donanımlarınızı yedekleyen ve güncelleyen bir proğramdır. PC’nize format attırdınız, donanım sürücüleri elinizde yok, bir hata anında ne yapacaksınız. İşte bu amaçla yazılmış olan Driver Magician imdadınıza yetişebilir. Bilgisayarınıza yedek alacağınız sürücülerinizi geri yükleyerek, eski haline getirebilirsiniz. Hatta yedekleriniz CD’ye kopyalayarak elinizin altında bulundurun.

Driver Magician Lite Proğramı ile neler yapabilirsiniz ;

→ Sürücülerinizi yedekleyin, geri yükleyin
→ Sürücülerinizi güncelleyin
→ İstediğiniz sürücüyü kaldırın
→ En büyük sorun olan tanınmayan sürücünüzü tespit edin
→ Sadece sürücülerinizi değil, Belgelerinizi ve masa üstünüzü de yedekleyin
→ Dananım sürücüleriniz hakkında detaylı bilgi alın
Formatı kendiniz yaptıysanız, formatdan sonra aynı proğramınızı kurun ve yedeklerinizi seçip geri yükleyin. Hiçbir yerde sürücü aramanıza gerek yok.

Proğram hakkında bilgiler ;

Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP/WinME/Win2000/Win98/WinNT
Üretici: GoldSolution Software, Inc.
Dil Desteği: İngilizce
NOT: Yukarıda anlatılan konular, Blog ile ilgisi olmadığı gibi düşünülen, ancak bir bilgisayarda olası arıza durumunda, kullanım dışı kalması diğer işlemleride beraberinde getirileceği düşünülerek yayınlanmıştır. Uzaktan bağlantı ile birçok arkadaşın bilgisayarında donanım arızalarını görüyorum. Donanımlar sağlıklı çalışmazsa bilgisayarınızda bazı proğramlar görevini yapamaz. Bu konuya en iyi örnek, video, resim, şarkı gibi media proğramlarının sağlıksız çalışmalarını verilebilir. Bu nedenle yayınladığım hiçbir yazıda ticari amaç güdülmemiş olup, proğramı indirdiğiniz sağlayıcıda kendimin kayıt olduğu ücretsiz ticari amaç gütmeyen bir alandır. Tedirgin olmadan verdiğim yayınları indirebilirsiniz. Birçok kişi bana neden bunları ücretli yapmıyorsun diye soruyor. Bende şu cevabı veriyorum. Herkes ücretli ve ticari yapıyor. Önemli olan ücretsiz, ticari amaç gütmeyen kaç kişi bu işi yapıyor ? Bu konuda kendimce haklı olduğumu düşünüyorum ! Sizce de haklı mıyım ? Bilgisayar ve kullanımı hakkında bazı yazılarım zaman zaman olacak. Lütfen bu blogumda konu dağıttığı, konu bulamadığı algılamayın. Benim için konu bulmak zor değil. Hayatın kendisi zaten başlıca bir konu. Evet dört harf “KONU” içini açıp, okuduğunuzda yıllarınızı alacak bir konu.
Resimli anlatım linkini buradan izleyebilirsiniz.
Buradan İNDİRİN

4 yorum

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.