Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Münir Nureddin Selçuk Özel Konseri SMC

Merhaba Blogcu arkadaşlar.Her ne kadar blog yazı konusunu içermeyen bir yazı gibi görülse de, 25 senedir Samsun Musiki Cemiyetinde Ud icr...

...
Münir Nureddin Selçuk
Merhaba Blogcu arkadaşlar.Her ne kadar blog yazı konusunu içermeyen bir yazı gibi görülse de, 25 senedir Samsun Musiki Cemiyetinde Ud icrası yapıyorum. Sosyal bir etkinlik olduğundan dolayı sizlerle paylaşmak istedim. 
Bir diğer konuda Samsun Musıki Cemiyetimizin kuruluşunda, emeği geçen ve kendisini de çok sevdiğim değerli sanatcımız , Sn. Orhan GENCEBAY'a ve diğer kurucularımıza ayrıca buradan teşekkür ederim.

1928 Yılında kurularak faaliyete geçen, “Samsun Müzik Cemiyeti”, 1970 yılında ismi değiştirilerek “Samsun Musıki Cemiyeti” olarak faaliyetlerini günümüze kadar sürdürmüştür.Kuruluş aşamalarında, çok değerli sanatçılarımızda katgıda bulunmuşlardır. Yukarıdaki bağlantıdan katgıda bulunanların listesine ulaşabilirsiniz.

Samsun Musıki Cemiyeti, 17 Mart 2013 Pazar günü, “ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ” 'inde, özel sürprizleri de içeren "MÜNİR NUREDDİN SELÇUK ÖZEL KONSERİ" ‘ni, Samsun Halkına takdim edecektir.

Münir Nureddin Selçuk Hakkında 

"SAMSUN MUSIKİ CEMİYETİ"mizin 21 Şubat 2013 Perşembe günü yapmış olduğu "MÜNİR NUREDDİN SELÇUK ÖZEL KONSERİ" olağan çalışmamızı Samsun/Bafra"BAKAV TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU" Şef Sn.Celalettin DEMİR öncülüğünde ziyaret ederek, desteklerini belirtmişlerdir. Müzik adına atılan bu sıcak kucaklaşmadan dolayı, kendilerine  teşekkür ederiz.
Tüm müzik sever dostlarımızın bu özel konseri kaçırmamaları dileklerimizle saygılarımızı sunarız.
SAMSUN MUSIKİ CEMİYETİ

Samsun/Bafra"BAKAV TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU misafirlerimiz

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.