Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Eklentileri Yok Oldu Çözümü

Blogger , Blog Kontrol Panelin de, bazı eklentileri göremiyorsunuz. Bu sorunun Blogger’dan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyor v...

...
Blogger Eklentileri
Blogger, Blog Kontrol Panelin de, bazı eklentileri göremiyorsunuz. Bu sorunun Blogger’dan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyor ve bekliyorsanız, bu sorunun sizin PC’inizden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz. Böyle bir sorunla karşılaştığınızda yapmanız gereken birkaç işlem vardır.NOT: Bu sorun ; Tema değişimi yapıp, kodları silenler için geçerli değildir. Blog HTML Şablon düzenlemesinde hiçbir değişim yapmadan eklentileri göremeyen Blog kullanıcıları için geçerlidir.
Öncelikle tarayıcınızı kaldırıp yeniden kurmalısınız.Tarayıcı neden kaldırılır? Zaman zaman Bilgisayar bakımı için birçok çerez silici, temizleme proğramı kullanırız.Bu proğramları iyi tahlil edip seçmek gerekir.Proğramlar bazen isteğiniz dışında tarayıcı data’larınıda silebilir. tarayıcı data'ları çalışmadığında, veri okuyamaz duruma gelir. Bazı eklenti ve proğramları da bu nedenle göremezsiniz.Google Chrome kullanıcıları için tarayıcı kaldırma ve tekrar yükleme konularını bir önceki yazımızda bilirtmiştim. Bu yazımı okuyarak, anlatılan konuları uyguladığınızda, blog eklentilerinizin görülür olduğunu farkedeceksiniz.Chrome Tarayıcı Kaldırılma-Yükleme Sorun ve Çözümleri ile ilgili yazımı okuyarak yok olan eklentilerinizi görülür hale getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.