Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pinterest Yeni Görünüm ile Blogger URL Onayı

Blogger yazar arkadaşlar, Pinteres bugün yeni görünümüne geçti. En sevindirici tarafı da artık blog URL ’niz sayfa başında profilinizin ...

...
Pinterest  Blogger URL Onayı
Blogger yazar arkadaşlar, Pinteres bugün yeni görünümüne geçti. En sevindirici tarafı da artık blog URL’niz sayfa başında profilinizin yanında görülebiliyor. Uzun zamandır domain‘i olmayan kullanıcılarını devreye almayan Pinterest, yeni görünüm tanıtımı ile Blogger Blog URL’nizi Profilinizin yanında göstermeyi en sonunda başardı. Bu teknolojik gelişim için Pinterest’e şimdiden teşekkür ederiz.
Yeni Uygulamadaki Pinterest Blogger URL’niz artık yukarıda gördüğünüz resim gibi başlık kısmından görülebilecek. Blog adresine tıkladığınızda direk blogunuza geçiş yapabileceksiniz. Çoktandır istenen buydu, bugun bu değişim sağlandı.Hepinize hayırlı olsun.


Yapmanız gereken tek şey, Pinterest’e giriş yapıp yeni görünümü onaylamanız.

Pinterest ile ilgili diğer konularda yazım devam edecek. takip de kalın.


7 yorum

  1. Hocam pinterest'üye oldum lakin siteyi doğrulamak gerek(bugün üye oldum)doğrulama etiketini göstermiyor bunun için bir kaç gün beklemek mi gerek? üye olduğumda gönderdiği emaili tıklayarak aktif hale getirdim burda sorunyok.Fakat siteyi eklemek konusunda sorun yaşanacak gibi gözüküyor.Ve menüler ingilizce gerçi sorun değil ama doğrulama kodunu göstermemesi çok garip yanlış bir yol mu izledim anlamadım ve bu konuda yazdığınız yazıları da okudum. Hocam görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sami eski
      Bey, merhaba; Pintereste üyeliğiniz okeylenmiştir.Hatta ben bile sizi izliyorum.Yanlız kurul denilen konu aslında bizim gadgetlerden farkı yoktur.Ayarlar kısmından yardım sekmesine geçin orda it pin yada p pin yazısını okuyun.Ordaki sekmeyi tarayıcıdaki yer imlerine sürükleyip bırakın.Bu paylaşım yapmak içindir.Hayrılı olsun Blogger bağlantınız çalışıyor test ettim.Pinteres seri yazılarına devam edeceğim.Bu subdomain uygulamasını, yapana kadar yazmamaya karar vermiştim.şimdi uyguladılar yazılarıma devam edeceğim.İlk yazı IT PIN.Görüşürüz.Kolay gelsin.

      Sil
    2. @sami eski
      Hatta kurula hemen yazı gönderin boad da çıksın

      Sil
    3. Hocam site doğrulama ile ilgili yazılar var lakin etiket çıkmıyor kopyala yapıştır yapılabilecek bir menü yok. Blogdaki yazıları gönderemiyorum göndermek için sitenin doğrulanması gereklimi?

      Sil
    4. @sami eski
      Bey Blogunuz doğrulanmış durumda.Meta etiketini eklemissiniz.Yoksa ben göremezdim.Hatta denemek için tıkladığımda blogunuzu açtım.Doğrulama kısmında iki seçenek var.Biri meta etiketini html uzantılı indirme.Diğeride hemen alt kısımda meta etiketi olarak veriyor.O etiketi kopyalayıp, head kısmına yapıştırıyorsunuz.Geriye dönüp Pinterest den doğruluyorsunuz.Ama siz zaten doğrulamıssınız.Yazıları nasıl göndereceksiniz şimdi o konuyu yazıyordum.Bir saate kadar herhalde bitiririm.İsterseniz yazımdan okuyun.Blog yazıları nasıl konumlandırılacak Board nasıl yapılacak anlatacağım.Görüşmek üzere.

      Sil
    5. Hocam doğrulamayı e-posta yoluyla yapıldı.Yani bloğuma html dosyası yapıştırmadım.Html dosyasını yapıştırmak çok önemli değilse,blog daki yazılarımı nasıl gönderebilirim onu yapamıyorum ve yazınızı bekliyorum.

      Sil
    6. @sami eski
      Bakın eposta doğrulamasına geçtiğini bilmiyordum.Ben uzun zaman önce meta etiketi koydum ve bekliyordum.Zaten blog sayfanıza baktım meta etiketinide görmedim.Tam bu esnada sizin email geldi.Sorumu cevapladınız.Meta etiketi sadece blogun sizin olup olmadığını doğrulama amaçlı.Size gelen emaile cevap yazmanız ile doğrulamış oldunuz.Onlarda okeylediler.Tekrar etiket koymanıza gerek yok.işlem tamamdır.Yazımı hazırlıyorum en kısa zamanda yayınlayacağım.Biraz kısa tutacam zaten uzun sürmez.Görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.