Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google AdSense Şartlar ve Koşullar Değişimi

AdSense, Google ürün politikalarıyla tutarlılığını sağlamak amacıyla, Şartlar ve Koşulları'nı değiştiriyor. Bu tarihten sonra hesabı...

...
Google Adsense  yeni hesap ayarları
AdSense, Google ürün politikalarıyla tutarlılığını sağlamak amacıyla, Şartlar ve Koşulları'nı değiştiriyor. Bu tarihten sonra hesabınıza giriş yaparken, güncellenmiş Şartlar'ı görüntüleyen ve bunları kabul edip etmediğinizi belirtebileceğiniz bir bildirim göreceksiniz.
Bu dönemden sonra, hesabınıza erişebilmeniz ve AdSense ürününüzü kullanabilmeniz için hesap yöneticilerinizden birinin güncellenmiş Şartlar'ı kabul etmesi gerekir.
Aşağıda, yapılacak değişikliklere ilişkin kısa bir genel bakış verilmiştir:

  • Şartlar ve Koşullar'ın bu yeni sürümünde, içeriği mümkün olduğu kadar anlaşılır ve şeffaf hale getirilmesi. Bunun sonucunda, gezinmenin ve aradığınızı bulmanın daha da kolaylaştırılması.
  • 2013 ve sonrasındaki büyük trendlerden biri mobil cihazlar olacağı için Şartlar, mobil web mülklerini daha spesifik olarak kapsayacak şekilde genişletilmesi. Ayrıca, AdMob SDK gibi diğer yayıncı ürünlerinin kullanımına ilişkin yönergeler de ekleyeceği ifade edilmekte

Yukarıda özetlenen güncellemeler, temel noktalarda yapılan değişikliklerdir. İçeriğin genelinde başka değişiklikler de söz konusu olduğu için, kabul etmeden önce lütfen Şartlar'ın tamamını inceleyin. Evet arkadaşlar yukarıda anlatılanlarla size kısa özet geçmeye çalıştım. Google Adsense sitesinin resmi bir açıklamasıdır. Yazıyı dikkate almanız, blog çalışmalarınızda önünüze çıkacak birçok engeli ortadan kaldıracaktır.

2 yorum

  1. selamlar bu şartların değişimi google bamlanan kapatılan devredışı hesaplara da af getiti mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @AYŞE ÇAĞAL
      Hanım, Hayır Google Adsense içerik politikalarını ihlal edenler için banlama yada askıya alma işlemini devam ettiriyor.Şartlar ve koşullar şirketin yapılanmasında alınan kararlara ek ve ilve yaptırımları kapsıyor.İçerik politikaları aynı devam ediyor.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.