Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Internet Explorer Tarayıcına Google Toolbar Kur

Internet Explorer tarayıcınız da, dil çeviri proğramı Google Toolbar 'ı kullanabilirsiniz. Kurulum sırasında, bu proğram bilgisayarı...

...
Google Toolbar
Internet Explorer tarayıcınız da, dil çeviri proğramı Google Toolbar'ı kullanabilirsiniz. Kurulum sırasında, bu proğram bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı alabilirsiniz. Bu uyarı çok doğaldır.Dünya üzerinde,tekel mülkiyeti fikri değişmedi sürece bu tür uyarıları alacaksınız. Bu tür uyarıları tüm tarayıcı eklentilerinde göreceksiniz. Burada önemli olan neyi ne zaman ve kim olarak yüklediğiniz bilmenizdir. Gerisi ticari bir rekabettir. Bu da bizi ilgilendirmez. Internet Explorer tarayıcınızda, Google Toolbar kullanmak için yapılacak işlemler ;
1. Internet Explorer tarayıcı'a, Google Toolbar kurmak için giriş yapın
2. Kabul et ve indir tıklıyoruz
3. Tekrar sizi uyaran bir yazı ile karşılaşıyoruz. Bilgisayardan mı korkuyorsunuz kendinizden mi? Kayıt sekmesi ile devam ediyoruz..
bu proğram bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı
4. Tekrar karşımıza 3 seçenek gelecek. Zaten kaydettiğimiz için,çalıştır ile devam ediyor ve kurulumu sağlıyoruz.
Çalıştır
5. Kurulumdan sonra eklentiyi etkinleştirmeniz için çıkan sekmede “etkinleştir” tıklayın. Çıkacak diğer sorguyu kabul edin.
6. Dünya ile buluşmaya hazır olun. Google tarayıcım yap seçeneğinizde etkinleştirin.
7. Sayfanızı yenileyin veya Internet Explorer Tarayıcınızı yeniden başlatın.
Hepsi bu kadar arkadaşlar yeni toolbar hayırlı olsun. Yeni toolbar hakkında bilgi gerekiyorsa yorumlarda belirtin bu konuda da yazı hazırlarım. Yok, yine anlayamadınız , sizlere videolu olarak anlatım yapabilirim. Bilgisayarınızdan çekinmeyin. Bilgisayar sizden korksun. Sonuç olarak onu kullanan sizsiniz. Sonucumu merak ettiniz yazı başındaki görünüm sonuç görünümdür.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.