Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tynt Ayarlarını Yapılandırma Videolu Anlatım

Tynt sitesinden aldığımız kod’un, blog’a nasıl ekleneceğini videolu olarak anlatmıştım.Şimdi de Tynt ayarlarını nasıl özelleştireceğiz ?...

...
Tynt özellikleri
Tynt sitesinden aldığımız kod’un, blog’a nasıl ekleneceğini videolu olarak anlatmıştım.Şimdi de Tynt ayarlarını nasıl özelleştireceğiz ? Yapmamız gerekenler nelerdir bu konuyu videolu ve yazılı anlatalım.
İçindekiler :
1. Atıf SEO linkler
2. Adres çubuğu takibi
3. SpeetShare (Hızlı Paylaşım)

Atıf SEO linkler

Kopyalanan içeriğe bir atıf bağlantı ekleyerek, arama motoru görünür olduğundan içeriğinizi daha geri bağlantıları üreterek anında SEO faydası olsun. Tynt SEO kullanarak Siteler çift bizim otomatik atıf bağlantı yoluyla tek tek sayfaları ziyaret miktarını gördük.Adres çubuğu takibiBizim adres çubuğuna izleme özelliği verileri kullanma, sosyal medya kanalları, siteniz için en etkili Tynt Sosyal vitrinler. E-posta, Facebook, Twitter ve diğer sosyal ortamlar üzerinden paylaşılan kaç bağlantılarına bakın. Bu kanallar zamanla eğilim ve nasıl web üzerindeki diğer özellikleri karşılaştırın. Öğrenin Adres Bar Takibi açıldığında, Tynt izleme URL'si paylaşım için varsayılan çözüm olacaktır unutmayın.
SpeetShare (Hızlı Paylaşım)Daha kolay kullanıcılar sosyal sitelere içerik göndermek için yaparak sosyal paylaşım etkinliği artırın. SpeedShare kullanıcılar Twitter, Facebook ve Pinterest doğrudan kendilerine en ilginç içerik yayınlamak sağlar.
Bir görüntü. Fazla kullanıcı gezinen BIR Pin-bir düğme görünür
bir kullanıcı kopya metin Twitter ve Facebook düğmeleri görünecektir.
→ Yukarıda anlattığım konuların yanlarında kendilerine ait görseller mevcuttur.Bu görselleri video’da dikkatlice izleyelim.
→ Her konunun bir alt kısmında uygulamalar mevcuttur. Paylaşım ayarları, işaretlememiz gereken kutular ve seçenekler. Bu ayarları sizde video’yu durdurarak blogunuz için aynısını yapabilirsiniz.
→ Uygulamaya geçmeden önce Twitter, Facbook paylaşım bağlantılarınızı bir metin belgesine not alırsanız, video izleme anında uygulamada yapabilirsiniz.

Tynt Ayarlarını Yapılandırma Video'lu Anlatımı İzleyelim



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.