Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Ücretsiz Game Blue Oyun Teması

Blogger Ücretsiz Game Blue Oyun Şablonu, SuperGames Blogger, blog temanızda kullanabilir başlık kısmında slayt görünümlü mavi, beyaz ve ...

...
Blogger Ücretsiz Game Blue Teması
Blogger Ücretsiz Game Blue Oyun Şablonu, SuperGames Blogger, blog temanızda kullanabilir başlık kısmında slayt görünümlü mavi, beyaz ve gri renkler üzerinde çalışma yapılmış, duyarlı bir oyun temasıdır. Ücretsiz SuperGames Blogger Şablonu oyun tarzı bloglar için hazırlanmış.
1 sağ kenar çubuğu ile, 2 sütun, altbilgi, 3 sütun, oyun arka plan, üst nav menü, sosyal yer imi simgeleri, Gri, beyaz, mavi, reklere sahip.
Wordpress tabanlı, 3 Sütun Altbilgi, 1 Sağ Kenar Çubuğu, Üst Gezinti Bar, Slayt, Oyun, Mavi, Beyaz, Gri renklerde yer imi mevcut.
Demo Canlı
Tema
Şablon Adı: SuperGames
Şablon Yazar: Klodian
Tasarımcı: Klodian
Temel Talimatlar: Bir Blogger Şablon nasıl kurulur
Oldukca sade ve albenisi olan oyun şablonları arasında görünümü çok güzel. Oyun severlerin bu şablonu incelemesini önerebilirim. Akıcı bir duyarlığa sahip.
Şablonlar kategorisinden farklı şablonlarıda inceleyebilirsiniz. Şablonlar kategorisi nerededir? Menüde kategori sekmesine tıklayın, açılan pencerde şablon yazısına tıkladığınızda şablonlarla ilgili tüm konulara ulaşabilirsiniz.

2 yorum

  1. Abi ellerine sağlık. Çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @meşal medeni
      Bey, işinize yaradığına sevindim. Yorum için ayrıca çok teşekkür ederim

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.