Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogları Genel ve Anonim Olarak İzleme

Blog yazılarını takip etmek istediğiniz blogları Genel veya Anonim olarak izlemeye alabilirsiniz. Genel ve Anonim izleme nedir ? Aşağıda ...

...
Blogger Genel ve Anonim İzleme
Blog yazılarını takip etmek istediğiniz blogları Genel veya Anonim olarak izlemeye alabilirsiniz. Genel ve Anonim izleme nedir ? Aşağıda inceleyelim.
Genel izleme : İzleme seçeneğiniz Genel ise izleme gadget’inde, Profil resminiz ve Blogger profilinizde bağlantı görüntülenir.

Blog sahibi henüz bir gadget eklememiş olabilir. Ancak ileride gadget eklediğinde profil resminiz görülmeye başlar.
Genel izleme seçeneği seçtiğinizde, seçilen blog’un yazıları sizinkumanda panelinizde okuma listesinde görülmeye başlar.
Sonuç olarak yayın güncellemelerine de abone olmuş olursunuz. Genel izleme sonucu Google Reader hesabınızda bu bloga abonelik oluşturmuş olur. Her iki türlü bu blog yazılarını okuyabilirsiniz.


Anonim Olarak İzleme: Anonim izlemede profil resminiz ve bağlantınız gadget içinde görülmez. Ancak blog okuma listesi kısmında izlediğiniz blogun yazılarını okumaya devam edersiniz.  Google Reader hesabınızda bu blog’a aboneliğinizi oluşturduğundan yazıları Google Reader ile de takip edebilirsiniz.
NOT: Google Reader 1 Temmuz 2013 tarihinden sonra çalışmayacaktır. Verileriniz varsa yedekleyebilirsiniz.
Verilerinizi neden yedeklemeniz gerekli : Farklı bir uygulama kullanmak istediğinizde bu verileri aktarmanız için size kolaylık sağlayacaktır.
Ve bu uygulamaları 1 Temmuz 2013 tarihinden sonra hiçbirimiz kullanamayacağız. Son dakikaya kadar vazgeçilirse çok isabetli bir karar olacağı düşüncesindeyim. Sizde bu konuda düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.