Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Genel Ayarlar

Google Gmail, Ayarlar, Genel Ayarlar’ın yapılandırması; Google Gmail, Google hesabınızın e-posta hizmetidir. Bu hizmetin yapısı site ana...

...
Google Gmail, Ayarlar, Genel Ayarlar’ın yapılandırması; Google Gmail, Google hesabınızın e-posta hizmetidir. Bu hizmetin yapısı site ana sayfası gibidir. Gmail e-posta hizmeti, Genel ayarlar’ın yapılandırmasını inceleyelim. Maalesef birçok arkadaşımın Google Gmail servis paneline baktığımda panelin yapılandırılmamış rasgele kullanıldığını gördüm. Üzülerek söylüyorum, bu durum satın alınan son model arabayı kapıya koyup kullanmadan bakmaya benziyor. Lütfen anlatacağım konuyu takip edin ve her yazımda farklı bir konuyu anlatacağımdan kendinize bir listeleme yaparak yazıları takip edip nasıl yapılır konusunu okuyup uygulamaya bakın. Artık bilinçli bir toplum olmanın zamanı geldi ve geçiyor. Sizleri yazıların içinde fazla sıkmadan başlıkları yazıp kısa açıklama yaparak, video ile bu açıklamaları görüntülemenizi istiyorum.
Google Gmail Genel ayarlarınızı yapılandırın :
1. isminizin altındaki açılır dişli simgesine tıklayın, ayarlar ögesini açın.
2. Açılan pencerede ilk sırada, Genel ögesini göreceksiniz.
Bu ögeler hesabınızın yapılandırmasını içermektedir. Kısa başlık isimlerini vereceğim. Konu ile ilgili videoyu izleyerek sizde ayarlarınızı işaretli yerlere dikkat ederek yapmaya çalışın.
3. Video ile ayarları nasıl takip edeceğim :
Konu hakkındaki video’u izlerken durdurun ve adım adım Gmail hesabınızı yapılandırın ve ilgili seçenekleri düzenleyin.

Gmail hesabınızdaki ayarları yapılandırdığınızda kendinizi bir sitede çalışıyor gibi hissedeceksiniz. Konu ile ilgili anlayamadığınız yerleri sorun.
Google Gmail Genel Ayarlar Video’lu anlatım

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.