Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google+ Yeni Yorum Ayarları

Blogger , Blog asli Temaları için yeni uygulamaya alınan Google + yorumları, blog’unuzda nasıl etikinleştireceğiz bu ayarları inceleyel...

...
Blogger Google+ Yorumların ayaralanması
Blogger, Blog asli Temaları için yeni uygulamaya alınan Google+ yorumları, blog’unuzda nasıl etikinleştireceğiz bu ayarları inceleyelim. Yeni Google+ yorum penceresinin, Blogger Blog temaları dışındaki temalarda çalışmadığını sizlere  hatırlatmak isterim.

Blogger temaları dışında yorumları kullanabilmeniz için farklı kodlar eklemeniz gerekmektedir. Blogger farklı temalar için eklenecek kodları ilerleyen dönemde yazılarımdan okuyabilirsiniz.

Google+ Blogger yeni yorumları etkinleştirmek için ;

→ Blog girişi yapın
→ Google+ sekmesine tıklayın
→ Sağ tarafta şu ifadeleri göreceksiniz,
  • Yayınladıktan sonra paylaşma istemi ?
  • Bu blog'da Google+ Yorumlarını kullan

Yayınladıktan sonra paylaşma istemi : Blog yazılarınızı yazıp, yayın eylemini gerçekleştirdiğinizde yayınınız otomatikman Google Plus da yayınlanır.

Bu blog'da Google+ Yorumlarını kullan : Bu eylemi seçtiğinizde, blogger yorumlar sekmesi yerine Google Plus yorumlar sekmesi aktif hale gelir.
NOT: Bu seçeneğin işaretini kaldırarak eski yorumlar penceresini istediğiniz zaman tekrar kullanabilirsiniz. Konuyu bana hatırlattığı için +Aheste Beste hanıma ayrıca teşekkür ederim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.