Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Online Müzik Dinleme Uygulaması

Blog yazılarınızı yazarken canınız sıkıldığında, yazınız eşliğinde size hoş vakit geçirebileceğiniz Online müzik dinme aracı olan Fizy.com...

...
Fizy.com
Blog yazılarınızı yazarken canınız sıkıldığında, yazınız eşliğinde size hoş vakit geçirebileceğiniz Online müzik dinme aracı olan Fizy.com ‘u önerebilirim. Kolay açılır ve basit arayüzü ile istediniz şarkıya tıkayarak arka planda yazınızı yazabilirsiniz. Kısa sürede istediğiniz müziği bulup dinleyin. Dilerseniz bulduğunuz parçaların kliplerini de izleyebilir ya da parçaların adreslerini sosyal medya hesaplarınızda otomatik paylaşıma açabilirsiniz. Fizy bir diğer çevrimiçi müzik dinleme uygulaması olan Last.fm ile de paralel şekilde çalışarak dinleme bilgilerinizi Last.fm’e kolayca gönderebiliyor.
Fizy, internet üzerinde hizmet veren yasal bir müzik platformudur. 2008 yılında kurulan fizy; türkiye’nin her yerindeki 29 milyon dinleyicisine web’den, akıllı telefonlardan, televizyonlardan ve turkcell tv’den ulaşmaktadır.

12 milyonluk müzik arşiviyle her an ve her yerde dinleyicisiyle bulaşabilen fizy; sanatçı radyosu, fizy live, fizy mood ve powermix gibi özellikleriyle dinleyicilerine farklı müzik dinleme deneyimleri sunmaktadır.

Google Web Magazasından tarayıcı uzantısı olarak da kurabilirsininiz.  Eklentiye buradan ulaşabilirsiniz. Size blog yazınızı yazarken arka planda hoş dakikalar yaşatır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.