Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Playstation 4 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Sony   firmasının teknoloji alanında yer almasını sağlayan   Playstation   oyun konsolu en çok kullanılan ve satılan teknoloji oyun konso...

...

Sony firmasının teknoloji alanında yer almasını sağlayan Playstation oyun konsolu en çok kullanılan ve satılan teknoloji oyun konsolu olma ünvanını hala koruyor. Playstation tutkunlarının merakla sorduğu soru Playstation 4 Özellikleri ve Çıkış Tarihi sorusunu biraz araştırdık ve sizlerle paylaşmak istedik.

Playstation 3 ile piyasaya hızlı giriş yaparak kullanıcılarına yeni özellikler ve yenilenmiş tasarımla yeni modelini sunan Sony firması Playstation 3 modeli ile kendi satış rekorunu kırdı. Playstation tutkunlarının merakla beklediği Playstation 4 modelinin çıkış tarihini ve özelliklerini merak ediyorlar. Sony Firmasının açıklamalarına göre Playstation 4‘ü piyasaya 2013′ün ilk yarısında sunacağını açıkladı.
Kullanıcıların diğer merak ettiği soru ise Playstation 4′ün Özellikleri ne olacak? Kesin olmamakla birlikte Teknoloji bilimcilerin fısıltılarına göre Playstation 4‘de Oyun DVD’nizi kaybetseniz dahi Playstation’a kayıtlı hesabınızla internetten bu oyunu indirerek tekrar oynayabileceksiniz. Buda demek oluyo ki Playstation hesabınız ile aldığınız oyunları İnternet’te arşiv oluşturabilicek DVD’lere artık ihtiyacınız olmayacak Playstation oyun konsolunuzu internet hesabınız ile senkronize edebileceksiniz.
Playstation 4′ün Özellikleri?
  • İşlemci AMD marka olacak
  • Ekran Kartı GPU, Radeon HD 7000
  • Üst çözünürlük 4096×2160 piksel
  • 3B oyunlar, FullHD (1080p) çözünürlüğe sahip.
  • PS3 ile geriye dönük oyun uyumluluğu olmayacak.
  • Blu-ray sürücü
  • HDMI 1.4 portu
  • 320 GB sabit disk
 Computer Entertainment Inc., güçlü grafikleri ve hızı, akıllı kişiselleştirme özelliği, son derece entegre sosyalleşme imkanları ve yenilikçi ikinci ekran özelliği ile zengin ve sarmalayıcı oyun oynama deneyimini yeniden tanımlayan yeni nesil bilgisayar eğlence sistemi  (PS4)'ü New York'ta tanıttı. Bulut teknolojili PlayStationNetwork ile bir araya gelen PS4, oyuncuları merkez alan ve istedikleri yerde, zamanda ve şekilde oyun oynamalarına imkan veren kapsamlı bir oyun ekosistemi sunuyor. PS4, bu yılın sonundan itibaren mağazalardaki yerini alacak.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.