Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Turbobit İle Dosya Nasıl İndirilir

Bilgisayarınıza birçok sitelere giriş yaparak proğram indiriyorsunuz. İstenmeyen proğramları bilgisayarınıza kurmamanız için, Turbobit s...

...
Bilgisayarınıza birçok sitelere giriş yaparak proğram indiriyorsunuz. İstenmeyen proğramları bilgisayarınıza kurmamanız için, Turbobit sitesinde bir proğramı en basit şekilde nasıl indireceksiniz. İstenmeyen proğramları bende sevmediğimden bu yazımı sizlerle paylaşmak istiyorum. İndir butonuna tıklayarak, Turbobit sitesine giriş yaptığınızda önünüze birçok aldatıcı unsurlar çıkacaktır. İndireceğiniz proğramı şu adımları izlediğinizde çok rahatlıkla indirebileceksiniz.
1. Turbobit Normal indirme sekmesine tıklayın
Turbobit Normal indirme sekmesi
2. Sağ yanda bulunan (X) işaretine tıklayarak iptal edin
Turbobit Sağ yanda bulunan (X) işareti

3. Açılan pencerede geri sayımı bekleyin
3. Geri sayımı bekleyin

4. Geri sayım sonucu kutu içine verilen harfleri girin ve devam edin
5. Dosya indir öğesine tıklayın
6. Bilgisayarınızda açılan pencerede proğramı masa üstüne kaydedin
7. Dosyayı zipten çıkarın ve kurarak kullanmaya başlayın. Bu arada virüs proğramınızı 10 dk. beklemeye almanızda fayda görüyorum. Yoksa boşa indirme yapmış olacaksınız.
Bu konuyu neden anlattım :
Bende dahil olmak üzere devamlı dosya indiriyoruz. Bu indirme esnasında pc’nize istemediğiniz birçok proğram kuruluyor. Nefret ettiğim bir sistem.bTarayıcı uygulamanız değişiyor, dosyayı indirmek için bilmeden birçok reklama tıklanıyor. İnsanların özgür kullanımı çeşitli altdatmacalarla kullanılıyor. Böyle bir konu yaşamamanız için bu yazıyı yazmam gerekliydi. Anlattığım konu bazı siteleri kızdıracağını biliyorum. Bu konuda bana hak vereceğinizi ümit ediyorum.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.